Detaylar
Kim cevapladı?Kerim Demirkaynak
Uzman
Teşekkürler. 
Sağ olasın Enis abi artık videolarını rahatlıkla izleyebilirim.Tüm restoranlarda geçerli 50 TL İndirim!
Kod: "ZİYAFET"
18:00-23:59 Arası geçerli!
''ADA100'' kodu da hâlâ geçerli, kullanabilirsiniz. Seçili restoranlarda Pepsi'li menülerde 100 TL indirim yapıyor.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
''ADA100'' kodu da hâlâ geçerli, kullanabilirsiniz. Seçili restoranlarda Pepsi'li menülerde 100 TL indirim yapıyor.
Önemli bir not geçeyim, Getir ile iletişime geçememeyi göze alarak sipariş verin. Talep açtık deyip yalan söylüyorlar, iletilecek deyip yalan söylüyorlar. Siparişiniz garanti bir şekilde düzgün geleceğinden kesinlikle emin olup sipariş verin. Para direkt çöp oluyor çünkü.
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ters ibrazda bulunun böyle bir durumda.Önemli bir not geçeyim, Getir ile iletişime geçememeyi göze alarak sipariş verin. Talep açtık deyip yalan söylüyorlar, iletilecek deyip yalan söylüyorlar. Siparişiniz garanti bir şekilde düzgün geleceğinden kesinlikle emin olup sipariş verin. Para direkt çöp oluyor çünkü.
Aynısını Migros Yemek üzerinde yaşamıştım, en azından 20 gün sonra olsa da paramı başarılı şekilde iade etmişlerdi bu durumda. Getir talebi açmıyor bile, yalan söylüyor direkt. Bildiğimiz yalan söylemekten bahsediyorum.@kaane az önce sipariş verdim, hiçbir şekilde desteğe bağlanamadım ben de. Dönüp durdu sürekli, PC'de de beyaz ekranda kalıyor. Sipariş vermiştim, teslim etmemelerine rağmen ''teslim edildi'' diye bilgi giriyorlar ki bundan nefret ediyorum. Daha sonra getirdiler neyse ki...
Nasıl olacak ki o hocam? Kart iptali falan mı? Nays ile aldım, Nays desteği pek ilgili değil bu konuda direkt kartı kapatın diyorlar.
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Desteğin başından savması o hayır alakası yok. Ücret karşılığı almanız gereken hizmeti alamadıysanız bankaya bildiriyorsunuz, satıcı da artık bankayla muhattap oluyor. Banka da işi yokuşa sürerse Visa veya MC'ye mail atıyorsunuz zira kart sağlayıcıları olarak POS sahibi işletmelerin güvenilirliğinin teminini sağlamakla yükümlüler.Nasıl olacak ki o hocam? Kart iptali falan mı? Nays ile aldım, Nays desteği pek ilgili değil bu konuda direkt kartı kapatın diyorlar.
Nays kartları Visa altyapısında olduğu için fark olmaz sanırım. Aslında desteğe direkt ters ibrazda bulunmak istiyorum deyince yardımcı olmaları gerek.
Harcama İtiraz Formu | Nays
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532