Makaleler
12
Yer
Çorum
GetirYemek Komagene restoranlarında ''2 al 1 öde'' adı altında menü var, 2 mega dürüm ve 2 ayranı 130 TL'ye alabilirsiniz. Muhtemelen fiyatı da yanlış girdiler, normal fiyatın yarısından daha ucuza geliyor. Normalde 320 TL menü fiyatı.

Not: Fiyat sepette, ödeme ekranında düşecektir.

Güncelleme: Hata giderilip 160 TL olarak güncellendi.

Screenshot_20260405_144527_getir.webp

Son düzenleme:
GetirYemek Komagene restoranlarında ''2 al 1 öde'' adı altında menü var, 2 mega dürüm ve 2 ayranı 130 TL'ye alabilirsiniz. Muhtemelen fiyatı da yanlış girdiler, normal fiyatın yarısından daha ucuza geliyor. Normalde 320 TL menü fiyatı.

Eki Görüntüle 238787
Geçenlerde iki kez sipariş ettim. 160 TL'ye almıştım. Fiyat doğruysa çok daha iyi. Bu arada fiyat muhtemelen doğru. Çünkü daha önce farklı bir restoranda da aynısı olmuştu ve almıştım bir sıkıntı çıkmadı.

Yumuşar. Pek tavsiye etmem. Akşama kadar kalır bu indirim zaten hocam. Hemen biteceğini düşünmüyorum. Son 1 haftadır var. Ben iki kere söylemiştim 160 TL iken.
Çiğ köfte fiyatları tavuk döneri falan geçince pek satmıyor herhalde, o yüzden sık sık indirim oluyor.

Bizim burada 90-100 liraya tavuk döner alıyorsun, mega çiğ köfte dürüm 125 TL. Zaten yakın zamanda bir zam daha yapar Komagene, akaryakıt fiyatları arttı.

Şu an sipariş veriyorum ama 225 TL’ye düşüyor bende.
Minimum sepet tutarı yüksektir, başka restorana bak. 130 TL ve altında sepet tutarı olan Komagene bulman lazım.