Yargilanmadan nasil ayiracaklardi? Ayrica coplukte dolasan adam pis kokar. Oradaysa suclu olma potansiyeli var.
Sen en iyisi YKS'ye devam et kral, direnişteki iti köpeği ayıramayan hükümet bu açıdan bile sınıfta kaldı.
Ayrıca Saraçhane protestoları senin gözünde terör eylemi gibi di mi xD.

Hocam anlatamazsın bunlara kendini. Onlar polisi askeri üst varlık sanıyor, sanki dokunulmazlarmış gibi. Onlar sana gaz sıkacak, jopla dövecek, sen ona hiçbir şey yapmayacaksın. Onlar bu kafada. O yüzden ne anlatsan boş onlara.

Adam kamu malına zarar verilmesini onaylıyorum az bile zarar verdiler diyor sen hala adamı savunup bizi polisi üstte tutanlar olarak görüyorsun orada malı mülkü yanan sen olmayınca konuşmak kolay tabii bu adam terör sempazitanı alalen sende desteköisi işte okuyup ta mı destekliyon adamın yazdıklarını orası da belli değil zaten.

Adam kamu malına zarar verilmesini onaylıyorum az bile zarar verdiler diyor sen hala adamı savunup bizi polisi üstte tutanlar olarak görüyorsun orada malı mülkü yanan sen olmayınca konuşmak kolay tabii bu adam terör sempazitanı alalen sende desteköisi işte okuyup ta mı destekliyon adamın yazdıklarını orası da belli değil zaten.
Evet az bile zarar verildi, Gezi'de kışla yapıcaz deyip kışlanın yanında rant getirisi yapacağını ima eden adamın yandaşlarının yoğunlukta olduğu yerde o adama destek veren adama zarar verilmesi gayet doğal.
Hâlen daha söylüyorum, terör sempatizanı değil Atatürkçü bir demokratik sosyalistim. Benim görüşüme sahip bir parti yok, öyle bir parti çıkarsa haber edersin.
Benim düşüncemi birine empoze etmek gibi bir niyetim yok, düşüncemi açık ve şeffaf şekilde paylaşıyorum.
Düşüncem de Gezi Parkı'ndaki kamu malı olarak gördüğün malların çoğunluğunun sahibinin neden AKP'li milletvekilleri olduğunu birazcık araştır, ondan sonra benim kamu mallarının zararına destek verdiğini anlarsın.
Senin dediğine göre EspressoLab'e yapılan boykot ve cam boyamaları da kamu malına zarar, ama sahipleri AKP'nin en içinden gelme insanlar.

Bu mantıkla bakarsak, Saraçhane ekranında İmamoğlu gösterilerine katılanlar suçlu; Gezi Parkı'nda camiye sığınan öğrenciler yok. Camide içki içildi, sürüyle algı yapıldı. Açık izle, caminin imamı neyle anlatıyor, suçlu ile oraya sadece anayasal hakkı olan protesto hakkını kullanmaya giden kişileri ayırmak görevleri yapamıyorsa bıraksınlar.

Ben suçlu demedim. Potansiyeli var dedim. Tabii ki tutuklanacaklar. Yargılanıp suçsuz olduklarını anlamak için tutuklanması gerekiyor.

Ben suçlu demedim. Potansiyeli var dedim. Tabii ki tutuklanacaklar. Yargılanıp suçsuz olduklarını anlamak için tutuklanması gerekiyor.
Suçlu olup olmadıklarından önce haklarında doğru dürüst iddianame çıkarman lazım.
Dünkü 'Duran adam' eylemindeki 20 kişiyi iddianame yazamadığı salıverdi mesela.
Selahattin Demirtaş denen bebek katili sevicisi de buna dahil mesela, iddianamesini hazırlayıp yargıladığın an AİHM sana karışamıyor daha.

B
Hükümet neyin ne olduğunu biliyor. Onların amacı sindirmek; ayrıca potansiyel var demek çok ucu açık. Düşüncenize uymayan her muhalif bir yere bağlı değil, herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz..

B

Hükümet neyin ne olduğunu biliyor. Onların amacı sindirmek; ayrıca potansiyel var demek çok ucu açık. Düşüncenize uymayan her muhalif bir yere bağlı değil, herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz..
Mesela az önce terör sempatizanı ilan edildim, sebebi AKP'ye ait malların yağmalanıp yakılmasına destek vermem xD.

Mesela az önce terör sempatizanı ilan edildim, sebebi AKP'ye ait malların yağmalanıp yakılmasına destek vermem xD.
Bu mevcut siyasi erk toplumu öyle böldü ki insanlar düşünme sorgulama yetisini kaybetti. Bunu görmek çok üzücü düne kadar muhaliflere demediğini bırakmayanlar Bugün kimlerle kol kola bunların vatan perverliği koltuk için ama sorsan güzel namaz kılıyor derler 23 yıl önce buzdolabı yok diyenlerden fazla bir şey beklemmek lazım takma kafanı.

Ülkenin ekonomisi kötü etkileyen geziyi anarlar sonra yine aynı kişiler ekonomiden dolayı hükümeti suçlarlar. 😂 Geziden önce enflasyon ne kadardı geziden sonra kaç oldu, faiz ne kadardı geziden sonra ne kadar oldu diye bakan birisi olayı çözer zaten. Her şeyi bilmesine gerek yok.

Ülkenin ekonomisi kötü etkileyen geziyi anarlar sonra yine aynı kişiler ekonomiden dolayı hükümeti suçlarlar. 😂 Geziden önce enflasyon ne kadardı geziden sonra kaç oldu, faiz ne kadardı geziden sonra ne kadar oldu diye bakan birisi olayı çözer zaten. Her şeyi bilmesine gerek yok.
Suçlu değiller mi? 2018'de Erdoğan'nın damadı ekonomi bakanı dolarları satmadı mı? Üstüne üstlük canlı yayında dalga geçmedi mi dolarla mı maaş alıyorsunuz diye? Sonra Erdoğan kur korumalı mevduat geçiyoruz demedi mi? Bir de gülüyorsun ya bugünkü ekonominin sorumlusu mevcut hükümetir.

Son düzenleme: