Onun yerine Elden Ring alın, 24 dolara.
Elden Ring en sevdiğim oyundur.

En sevdiğim oyunlardan biri fakat bir oyuna 40 dolar bence fazla :D
Bir oyuna 40 dolar kısmı artık geçti hocam orasına katılmıyorum. Her oyunu böyle fiyatlardan göreceğiz artık. Bu oyuna diyebilirsiniz ama bence.

Grafik olarak leş gibi ancak hikayesi güzel. Ancak 40 dolara değmez.
Ben tam tersi olarak duymuştum. Grafikler güzel olmasa bile manzaranın güzelliğinden gayet başarılı görünüyor.

Parası olan verir ben alırdım sizin yerinizde olsam. Ghost of Tsushima yerine Assassin's Creed Shadows tercih ettim.
Hocam Assassin's Creed Shadows ben de düşündüm fakat her Assassin's Creed oyunu gibi bu da tekrara düşüyor gibi yorumlar gördüm hep. O yüzden dedim bi saatten sonra aynı şeyler olup sıkacaksa almam ben.

Parası olan verir ben alırdım sizin yerinizde olsam. Ghost of Tsushima yerine Assassin's Creed Shadows tercih ettim.
Bu arada, oyunu oynadınız mı tekrara düşme durumu vs. nasıl? Bir süre sonra sıkıyor mu illa?

Son düzenleme:
Elden Ring en sevdiğim oyundur.

Bir oyuna 40 dolar kısmı artık geçti hocam orasına katılmıyorum. Her oyunu böyle fiyatlardan göreceğiz artık. Bu oyuna diyebilirsiniz ama bence.

Ben tam tersi olarak duymuştum. Grafikler güzel olmasa bile manzaranın güzelliğinden gayet başarılı görünüyor.

Hocam Assassin's Creed Shadows ben de düşündüm fakat her Assassin's Creed oyunu gibi bu da tekrara düşüyor gibi yorumlar gördüm hep. O yüzden dedim bir saatten sonra aynı şeyler olup sıkacaksa almam ben.

Bu arada, oyunu oynadınız mı tekrara düşme durumu vs. nasıl? Bir süre sonra sıkıyor mu illa?

Hayır aksine sardı 10 saat oynadım şu ana kadar muazzam.

Sanırım 20. saatlerden sonra mı ne tekrara düşüyor deniyor. Hocam bilgilendirir misiniz biraz daha oynadıktan sonra? Şimdiden teşekkürler.
Alınır hocam şuan indirimde sıkmaz merak etmeyin taş gibi oyun olmuş verdigim paraya değdi. Oyunlara o kadar para verilmez diyenlere bakmayın parası olan harcar. Param var alıyorum.

Sanırım 20. saatlerden sonra mı ne tekrara düşüyor deniyor. Hocam bilgilendirir misiniz biraz daha oynadıktan sonra? Şimdiden teşekkürler.
En son dün girdim işten dolayı 20 saate ulaştıgımda haber veririm.
1752179575538.webp

Alınır hocam şuan indirimde sıkmaz merak etmeyin taş gibi oyun olmuş verdigim paraya değdi. Oyunlara o kadar para verilmez diyenlere bakmayın parası olan harcar. Param var alıyorum.

En son dün girdim işten dolayı 20 saate ulaştıgımda haber veririm.
Eki Görüntüle 162365
Hocam sizce hazır indirimdeyken Ghost of Tsushima'yı iade edip alsam mı acaba. Normalde Yaz indirimleri bitti fakat bazı oyunların indirimi AC Shadows dahil uzamış. Ghost of Tsushima eski oyun olduğu için daha fazla inme imkanı var mış gibi duruyor fakat AC Shadows için daha zor bir ihtimal. Siz verin emri hocam size bağlıyım.

Hocam sizce hazır indirimdeyken Ghost of Tsushima'yı iade edip alsam mı acaba? Normalde Yaz indirimleri bitti fakat bazı oyunların indirimi Assassin's Creed Shadows dahil uzamış. Ghost of Tsushima eski oyun olduğu için daha fazla inme imkanı var mış gibi duruyor fakat Assassin's Creed Shadows için daha zor bir ihtimal. Siz verin emri hocam size bağlıyım.

Ghost of Tsushima'dan devam edin iade ile uğraşamayın bence. Shadow'su yine alırsınız sonra.