Ghost Recon: Wildlands'i 1 kere sil yükle yapmama rağmen hala Crash alıyorum. Oyunu önceden oynadım yaklaşık 40 saatim var hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Oyunu açıp Press any key kısmına gelip bir tuşa tıkladığımda direkt crash veriyor. Hiçbir şekilde çözemedim.
Sorunu çözebilmek için aşağıdaki adımları takip et:
1.
Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et:
- Bilgisayarın Ghost Recon: Wildlands'in minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.
2.
Oyun Dosyalarını Doğrula:
- Eğer oyunu Steam veya Uplay üzerinden oynuyorsan:
- Steam için: Kütüphanende oyuna sağ tıkla > "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarını Doğrula".
- Uplay için: Oyuna sağ tıkla > "Özellikler" > "Dosyaları Doğrula".
3.
Grafik Sürücülerini Güncelle:
- Ekran kartı üreticinin (NVIDIA, AMD, Intel) web sitesinden en son sürücüleri indir ve kur.
4.
DirectX ve Microsoft Visual C++ Yenile:
- DirectX’in en son sürümünü yükle.
- Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelle veya yeniden yükle.
5.
Oyun Ayarlarını Sıfırla:
- Oyunun yedek dosyalarını temizle veya ayar dosyalarını sıfırla.
- Bu dosyalar genellikle Belgeler klasöründe yer alır (örneğin, "Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands").
6.
Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Et:
- Antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırak veya oyuna istisna ekle.
- Güvenlik duvarı ayarlarından oyunun engellenmediğinden emin ol.
7.
Uyumluluk Modu:
- Oyuna sağ tıklayıp "Özellikler" > "Uyumluluk" sekmesinden bir önceki Windows sürümünde çalışacak şekilde ayarlamayı dene.
8.
Yönetici Olarak Çalıştır:
- Oyunu sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açmayı dene.
9.
Oyun Ön Belleğini Temizle:
- Oyun ön belleğini temizlemek için belgeler/nikolas/Proximity/ klasörünü sil veya taşımayı dene.
10.
Güncellemeleri Kontrol Et:
- Oyunun ve platformun (Steam/Uplay) güncellemelerini kontrol et.
Bu adımlar sorununuzu çözmeye yardımcı olmazsa, ek detaylar (bilgisayarınızın teknik özellikleri, hangi platformda oynadığınız, hata mesajları vb.) sağlayabilirsin.