Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Değiştirilmiş bir Windows sürümü olduğundan çoğu şey silinmiş halde defender de dahil.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Kapalı kaynak olduğu için neleri değiştirmişler ne eklemişler bilemeyiz, oyun ve sürücü hataları genelde ilk çıktığı zamanlarda olurdu, şu an fix yapılmış olması lazım. Uyumsuzluk problemi olmaz ama güvenlik konusunda bir şey diyemeyeceğim.
AtlasOS bakabilirsiniz. Uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca neler yaptığını da paylaşıyor.
Winner
Üstün
Modlu Windows önerilmiyor genel olarak.Sorum başlıktaki gibidir. Oyunlarda ve driverlarda herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım? Güvenlik sorunu yaşar mıyım?
Hocam NTLite programını çok çözemedim ilk defa kullandığım için. Çok karmaşık duruyor. Bu yüzden modlu Windows arama çabalarındayım.
Hocam NTLite programını çok çözemedim ilk defa kullandığım için. Çok karmaşık duruyor. Bu yüzden modlu Windows arama çabalarındayım.
NTLite en basiti;
ISO'yu bagladıgın zaman sablonlardan birini seç, zaten kendi ayarlıyor
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
AtlasOS kullanıyorum öneririm. Açık kaynak, sade temiz bir Windows gerçekten çok iyi oluyor.