Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Mobil Firefox kullanıyorsanız uBlock Origin yeterli olacaktır. Gizlilik takıntınız var ise Privacy Badger da ekleyebilirsiniz.
- Makaleler
- 6
DogancanYr
Başarılı
Privacy Badger gereksiz bir eklenti.Mobil Firefox kullanıyorsanız uBlock Origin yeterli olacaktır. Gizlilik takıntınız var ise Privacy Badger da ekleyebilirsiniz.
Firefox 86 Introduces Total Cookie Protection – Mozilla Security Blog
Total Cookie Protection is a major anti-tracking advance in Firefox that confines cookies to the site where they were created.
Detecting Privacy Badger’s Canvas FP detection
Hello readers! As promised in previous blog post, today I’ll write (a bit more technically) about third party JS security, but from a different angle. Privacy Badger Privacy Badger is a priva…
Gizlilik için değil reklam engelleme için bakıyorum. Kaynak tüketimi açısından hangisini önerirsiniz? Hız konusunda ikisi de başarılı.Mobil Firefox kullanıyorsanız uBlock Origin yeterli olacaktır. Gizlilik takıntınız var ise Privacy Badger da ekleyebilirsiniz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Privacy Badger ile Origin arasında kaynak tüketimi farkı var mı?Mobil Firefox kullanıyorsanız uBlock Origin yeterli olacaktır. Gizlilik takıntınız var ise Privacy Badger da ekleyebilirsiniz.
Ben AdBlocker diye geçtiği için privscy kısmına dikkat etmedim amacım reklam engelleyici olarak kullanım.Privacy Badger gereksiz bir eklenti.
![]()
Firefox 86 Introduces Total Cookie Protection – Mozilla Security Blog
Total Cookie Protection is a major anti-tracking advance in Firefox that confines cookies to the site where they were created.blog.mozilla.org
![]()
Detecting Privacy Badger’s Canvas FP detection
Hello readers! As promised in previous blog post, today I’ll write (a bit more technically) about third party JS security, but from a different angle. Privacy Badger Privacy Badger is a priva…adtechmadness.wordpress.com
DogancanYr
Başarılı
Reklam engelleyiciler temelde aynı.Ben adblocker diye geçtiği için privscy kısmına dikkat etmedim amacım reklam engelleyici olarak kullanım.
Filtre listelerini okuyup ona göre çalışmaları.
- Makaleler
- 6