SeeYouLater

Uzman
Yer
TOKAT
Merhaba iyi günler dilerim.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi daha önceden yine aynı internet sağlayıcısını kullanırken goodbydpi aracılığı ile Discord'a erişim sağlayabiliyordum. Bu son zamanlarda GoodbyeDPI'ın bütün sürümlerini denememe rağmen asla Discord'a giriş sağlayamıyorum. Birkaç araştırma yaptığımda bu durumun internet servis sağlayıcısıyla ilgili olduğunu gördüm. Aynı servis sağlayıcını kullanan birkaç arkadaş da bağlantı sağlayamıyormuş. Bunun bir çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba iyi günler dilerim.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi daha önceden yine aynı internet sağlayıcısını kullanırken goodbydpi aracılığı ile Discord'a erişim sağlayabiliyordum. Bu son zamanlarda GoodbyeDPI'ın bütün sürümlerini denememe rağmen asla Discord'a giriş sağlayamıyorum. Birkaç araştırma yaptığımda bu durumun internet servis sağlayıcısıyla ilgili olduğunu gördüm. Aynı servis sağlayıcını kullanan birkaç arkadaş da bağlantı sağlayamıyormuş. Bunun bir çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?

VPN kullan gir.

Modeme 1.1.1.1 girili telefon ve tarayıcıdan girilebiliyor iken PC uygulamadan girilmiyor. O yüzden WARP kullanıyorum. WARP'ı açtığında yalnızca DNS ya da yalnız 1.1.1.1 gibi mod görürsün. Onu kullanırsan ping sorunları olmaz.

Modeme 1.1.1.1 girili telefon ve tarayıcıdan girilebiliyor iken PC uygulamadan girilmiyor. O yüzden WARP kullanıyorum. WARP'ı açtığında yalnızca DNS'ya da yalnız 1.1.1.1 gibi mod görürsün. Onu kullanırsan ping sorunları olmaz.

Zaten GoodbyeDPI aracılığı ile web üzerinden giriş sağlayabiliyorum uygulama açılmıyor.

Gıbırnet'ten uzak durun bende de gıbır var çıkıp kurtulcam yakın zamanda. En son desteğe yazdığım mesaja 3 hafta sonra cevap yazdılar, onu da alakasız şeyler yazmışlar, türk telekom çağırırız ücret alırız vb. diye geçiştirdiler.

GIBIRNet'ten uzak durun bende de gıbır var çıkıp kurtulacağım yakın zamanda. En son desteğe yazdığım mesaja 3 hafta sonra cevap yazdılar, onu da alakasız şeyler yazmışlar, Türk Telekom çağırırız ücret alırız vb. diye geçiştirdiler.

Maalesef haklısınız. Durum biraz bunu gösteriyor sanırım.

Artı -1 Eksi