Gıda Dedektifi: Kızılay Plus+ çilekli maden suyunda çilek yok

Ben niye anlatıyorum? Kızılay sorumlusu muyum? Üretici firma kimse, Kızılay mı, başka aracı şirket mi vs. ona sorun.

Ben diyorum ki... Ülkenin kan lojistiğini Kızılay sağlıyor. Koskoca tüm ülkeye kanı Kızılay sağlıyor. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

İlginiz için teşekkür ederim. Kuruma baktığımız zaman şahsen %100 güvenmeme ve kanımı vermeme kararı aldım. İyi akşamlar dilerim.
Allah yaşatmasın. Ama lazım olduğunda gideceğin ilk yer Kızılay olacak.

Allah yaşatmasın. Ama lazım olduğunda gideceğin ilk yer Kızılay olacak.
İnanın bana eğer bir gün ihtiyacım olursa o şirketlenmiş kuruma baş vurmamak için vefat etmeyi göze alacağım ve bilincim yerinde ise rızam olmadığını açıklayacağım.

İnanın bana eğer bir gün ihtiyacım olursa o şirketlenmiş kuruma baş vurmamak için vefat etmeyi göze alacağım ve bilincim yerinde ise rızam olmadığını açıklayacağım.
Bu tarz duygusal yönelimler rasyonel aklın, sağlıklı kararların önüne geçmemeli.

Hoşaf yapın hocalarım, sonra üstüne maden suyu dökün. İçeceklerin tadı iyice calpol şurupları gibi oldu. Tek almanız gerek şey kuru meyve. Şeker ekleyip kaynatınca soğumaya bırakıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…