Benzer konular
- Soru
Arkadaşlar merhaba.
Gigabit internet için Keenetic marka router kullanan var mı? Hangisini almalıyım?
Siz alıp kullandınız mı ? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.Hopper AX3000 alabilirsin ama ben olsam MR90X alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin. İşlemci ve yazılım olarak Keenetic cihazlardan çok daha iyi bir seçenek.
Siz alıp kullandınız mı? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? Bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.
.bin dosyasını çekmiyor. Turuncu ışıkta kalıyor öylece. Brick etmekten de korkmaya başladım. Nedir bu işin çözümü?Siz alıp kullandınız mı? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? Bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.
Bu arkadaşa bakma ben MR90X aldım mesajlarını görünce. Tamam kötü değil ama 1 gigabit netin tamamını alamıyorsun SQM ayarlarını yaptığında. Arkadaş ayarlarla 900 civarı alınır diye yazdı durdu. Ben 900'lere çıkaramıyorum dedim yardım et nasıl çıkarılır? Hiçbir şekilde cevap yazmadı PC yok dedi durdu. Yani boş ver bu arkadaşın yazdığına göre hareket etme. Yani adam sanki Mercusys firmasının yetkilisi gibi davranıyor ortaklığı mı vardır nedir?![]()