Blackss
Uzman
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam öyle durduk yere bir anda başladı Google Chrome'da gezinirken. Böyle bir şey yazarken, bir şey yaparken anlık en fazla yarım salise, veya 1 sn görüntüde donma oluyor. Youtube'da bir şey açıksa ses düzgün gelmeye devam ediyor sorun yok ama görüntü anlık donmuş oluyor.
Bilgisayarım daha yeni alalı birkaç ay oluyor. Gigabye Aorus 16X 9SG modeli.
Tek aklıma ama gelen aşağıdaki SSD test etme programı oldu. Başka ne yapmalıyım? İlk aldığımda Turbo Mode'u kapatmıştım onu geri açtım. Fan sesi arttı ama belki anlık donmaları azaltır diye deniyorum şu an. Güncellemeler yapılı, BIOS güncel, orijinal Windows 11 kullanıyorum. 1 SSD mevcut ikiye bölünmüş durumda ben ne olur ne olmaz ikisine test yaptım.
Bilgisayarım daha yeni alalı birkaç ay oluyor. Gigabye Aorus 16X 9SG modeli.
Tek aklıma ama gelen aşağıdaki SSD test etme programı oldu. Başka ne yapmalıyım? İlk aldığımda Turbo Mode'u kapatmıştım onu geri açtım. Fan sesi arttı ama belki anlık donmaları azaltır diye deniyorum şu an. Güncellemeler yapılı, BIOS güncel, orijinal Windows 11 kullanıyorum. 1 SSD mevcut ikiye bölünmüş durumda ben ne olur ne olmaz ikisine test yaptım.
Son düzenleyen: Moderatör: