Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gigabyte A520M k V2 1.0 anakarta 5500GT işlemci ve 16 GB RAM takılı. Ürünler sıfır anakarta Power bağlantılarını yapıyorum ne işlemci ne anakart çalışmıyor.
Bu konuya katılıyorum güç tuşu kablosunun gittiği yer gerçekten çok önemli bazı kartlar ters takılsa bile düzleştirmiyor illa istenilen tarafa takılmasını istiyorlar.
baktım 2 defa kontrol ettim power başka bilgisayarda çalışıyor 2 defa tüm parçaları söküp geri taktım ama yok. anakart güç yüklemesi yapmış olabilir mi statik elektrik gibi
Baktım 2 defa kontrol ettim Power başka bilgisayarda çalışıyor 2 defa tüm parçaları söküp geri taktım ama yok. Anakart güç yüklemesi yapmış olabilir mi statik elektrik gibi.
En basitinden BIOS pilini çıkarmayı deneyiniz olmuyor ise CMOS'u temizleyiniz yine olmuyor ise son çare ile kontrol için avometre ile önemli yolları kontrol ediniz.