Bonzaicigoblin
Gelişen
Bu anakartı idarelik almayı düşünüyordum ama Gigabyte ARGB yazılımının kötü olduğunu söylediler. Kısa bir süre idare etmez mi yoksa kötü mü?
Bende ekran kartı var. Control Centeri yüklendiğimde kafayı yemişti. MSİ modeli bakılabilir çokça kullanıcı kullanıyor kronik veya yazılımsal problemli değil diye biliyorum. @EfeA @pawEn daha iyi anlar teknik bilgisinden.
![]()
MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.336,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B660M DS3H'de Gigabyte Control Center çok stabil çalışıyordu. Kasanin bütün fanlarını anlık olarak ayarlıyordum, Gigabyte eagle 3070'in RGB ayarlarini da sorunsuz yapıyordum. ASUS gectim uygulaması leş gibi. Şans işi herhalde.
Hangi sistem için düşünüyorsunuz ve bütçeniz nedir? Az farkla B650 chipsete geçilebilecekken girişin girişi bir A620 anakart önermek pek mantıklı olmaz.
Bu anakartı idarelik almayı düşünüyordum ama Gigabyte ARGB yazılımının kötü olduğunu söylediler. Kısa bir süre idare etmez mi yoksa kötü mü?
ARGB yazılımı hakkında bir bilgim yok ama genel markaya baktığımızda kesinlikle tercih edilebilir anakartlar üretiyorlar. Siz bütçe ve donanımları belirtin biz düşüncelerimizi ve önerilerimizi paylaşalım. Ayrıca niye idare etmelik bir şey arıyorsunuz?