conquest Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 31 Mart 2025 #1 Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem. Son düzenleme: 31 Mart 2025
Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem.
Çözüm AMG GOAT 31 Mart 2025 conquest dedi: Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem. Genişletmek için tıkla... En az B serisi alman lazım anakartı.
conquest dedi: Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem. Genişletmek için tıkla... En az B serisi alman lazım anakartı.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 6.159 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 5.906 Yer Denizli 31 Mart 2025 #2 conquest dedi: Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem. Genişletmek için tıkla... En az B serisi alman lazım anakartı. Artı 0 Eksi Çözüm
conquest dedi: Merhaba. Gigabyte A620M H anakartım var. Undervolt yapamıyorum BIOS'ta seçenek yok. Ryzen Master programında Curve Optimizer seçeneği yok. Nasıl undervolt yapabilirim? Battlefield de Ultra ayarlarda 90 dereceleri görüyor. Oyunu kapatıyorum reboot yapıyor sistem. Genişletmek için tıkla... En az B serisi alman lazım anakartı.
KS KS conquest Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 10 Nisan 2025 #3 AMG GOAT dedi: En az b serisi alman lazım anakartı. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncellemeyi başardım eco mode açıldı şimdi 10 watt daha az enerji tüketip Turbo Boost frekansa çıkmadığı için işlemci 10 derece daha serin çalışıyor. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: En az b serisi alman lazım anakartı. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncellemeyi başardım eco mode açıldı şimdi 10 watt daha az enerji tüketip Turbo Boost frekansa çıkmadığı için işlemci 10 derece daha serin çalışıyor.
B Borann20 Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 0 Pazartesi 11:46 #4 Hocam performans farkı oldu mu bende yapmayı düşünüyorum anakart ve işlemci aynı Artı 0 Eksi
KS KS conquest Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 10 Pazartesi 19:29 #5 Borann20 dedi: Hocam performans farkı oldu mu bende yapmayı düşünüyorum anakart ve işlemci aynı. Genişletmek için tıkla... İlk gün gibi değil 70 derece Core sıcaklığı ama ccd sıcaklığı 95 derece oluyor havalardan. 92 mm hava soğutma var bende yeterli olmayabilir. Artı 0 Eksi
Borann20 dedi: Hocam performans farkı oldu mu bende yapmayı düşünüyorum anakart ve işlemci aynı. Genişletmek için tıkla... İlk gün gibi değil 70 derece Core sıcaklığı ama ccd sıcaklığı 95 derece oluyor havalardan. 92 mm hava soğutma var bende yeterli olmayabilir.