mhmt

Çalışkan
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?
Acer daha ağır basıyor şu an için hem Ryzen işlemcisi hem de tasarım olarak ama Gigabyte kasa olarak daha kaliteli gibi geldi bana. Aorus 15 BKF'in tek sevmediğim yönü klavyesi, kasasına göre küçük geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok önerildi ama yerli olduğu için çekimserim biraz

Cihazi yerli firma yapmiyor ki kasasi MSI kasasi zaten bilesenlerin hicbirisine mudahale etmiyor adamlar sadece garanti sagliyor. Ha MSI'dan almissin ha Gamegaraj'dan garanti tarafinda daha bile iyiler. Butce 60K'ya cikarsa bu da var 4070'li.

Cihazi yerli firma yapmiyor ki kasasi MSI kasasi zaten bilesenlerin hicbirisine mudahale etmiyor adamlar sadece garanti sagliyor. Ha MSI'dan almissin ha Gamegaraj'dan garanti tarafinda daha bile iyiler. Butce 60K'ya cikarsa bu da var 4070'li.

Anladım bunu da listeye ekliyim o zaman 4060 olan modeli alabilirim. Ama bu sefer n11 6 ay taksit vermiyor 3 ay vadesiz veriyor

Bende şimdi linkteki Aceri sipariş ettim açıkçası Ryzen işlemci ve tasarımı hoşuma gitti. Gamegaraj aklımı kurcaladı sonradan ama taksit konusundan dolayı geri adım attım
hocam valla bende işlemciden dolayı aceri aldım. Gamegarajda sanki fan sesi biraz daha fazla ve güvenemedim bende sizin gibi. Aorus da biraz kafamı karıştırdı valla

hocam valla bende işlemciden dolayı aceri aldım. Gamegarajda sanki fan sesi biraz daha fazla ve güvenemedim bende sizin gibi. Aorus da biraz kafamı karıştırdı valla
Aorus için yorumlar iyi ama onun da tasarımı hiç hoşuma gitmedi o yüzden almadım onu bir de Nitro 16 işlemcisi bana daha iyi gibi geldi. Yeni işlemci en azından