Yeni nesile geçmek bu anakartın en az 3 katına mal olacak o parayı vereceğime sıfırdan sistem alırım zaten almışken MOSFET soğutmalı, ARGB portu olan sağlam bir anakart istiyorum.

Hocam anakart alacaksan ne yap et MOSFET'i sağlam, port girişi fazla anakart al. AM4 ölü soket olabilir ama yeni soket dizmiyorsan ve uzun süre kullanacaksan iyi bir paranın verilmesinin mahsuru yok.

İkisi arasındayım, hangisi daha iyidir?

Efendim, benim önerdiğim 2 anakart ile beraber listem: MSI B550-A Pro - Asus ROG Strix B550-A Gaming - ASRock B550 Pro4 - Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2 Karşılaştırması - Epey

Uyarı: ASRock olanı aldım ancak eğer BIOS sürümü eski olan bir model denk geldiyse RAM'ler yüzünden bilgisayarın açılmaması çok muhtemel.

Ek: Öneri istememişsiniz ancak 6k-8k gibi fiyatları AM4'e vermek bana göre abes kaçıyor.

Son düzenleme:
Efendim, benim önerdiğim 2 anakart ile beraber listem: MSI B550-A Pro - Asus ROG Strix B550-A Gaming - ASRock B550 Pro4 - Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2 Karşılaştırması - Epey

Uyarı: ASRock olanı aldım ancak eğer BIOS sürümü eski olan bir model denk geldiyse RAM'ler yüzünden bilgisayarın açılmaması çok muhtemel.

Ek: Öneri istememişsiniz ancak 6k-8k gibi fiyatları AM4'e vermek bana göre abes kaçıyor.
Konuyu 5 ay önce açmışım hocam anakartı alalı 4 ay oldu. Yine de teşekkürler.