Detaylar
Kim cevapladı?Aorustan çok daha iyi.Denk mı sizce bu ürün Aorus PSU ile eko sistem için uğraşıyorum.
Hocam baya yoğun konuştuk, bırakayım linki incelersiniz. İşinize yarayabilir.
Selam dostlar,
Yakın bir zamanda sisteme bazı geliştirmeler yapacağım. İyi bir model alıp, 4-5 sene arkama bakmayayım diyorum. Tamamen geleceğe yatırım amaçlı. Aklımda 1-2 model var. Benim anlamadığım hem PCI-e 5.1 ve ATX 3.1 desteğini bazı markalar belirtmiyor, yada ben göremedim. Mesala NZXT C1000 ve NZXT C1200 modelini sık görüyorum. Vatan bilgisayarda satılan NZXT modeli ATX 3.1, lakin PCI-e 5.1 ile ilgili bir detay göremedim o PSU modelinde? Bir inceleme sitesinde sadece 5.1'e hazır şeklinde ibare gördüm bu güç kaynağında. Emin olamadığım için, sizlere sorayım dedim. Almış iken, en...
Yakın bir zamanda sisteme bazı geliştirmeler yapacağım. İyi bir model alıp, 4-5 sene arkama bakmayayım diyorum. Tamamen geleceğe yatırım amaçlı. Aklımda 1-2 model var. Benim anlamadığım hem PCI-e 5.1 ve ATX 3.1 desteğini bazı markalar belirtmiyor, yada ben göremedim. Mesala NZXT C1000 ve NZXT C1200 modelini sık görüyorum. Vatan bilgisayarda satılan NZXT modeli ATX 3.1, lakin PCI-e 5.1 ile ilgili bir detay göremedim o PSU modelinde? Bir inceleme sitesinde sadece 5.1'e hazır şeklinde ibare gördüm bu güç kaynağında. Emin olamadığım için, sizlere sorayım dedim. Almış iken, en...
- Eagles
- atx 3.1 önerisi pci-e psu psu önerisi
- Forum: Güç Kaynağı
Heisenberg55
Becerikli
Çok düşündüm çok araştırdım. Baya yeni bir ürün ben de ya bunu ya lian li alacaktım. Lian li aldım. Beni gigabyte markasından caydıran husus ise gigabyte psuların geçmişte yanması olduMerhaba, Aorus sistem dizmeyi planlıyorum. Ekran kartı ve anakartım Gigabyte Aorus.
Gigabyte Aorus Elite GP-AE1000PM PG5 1000W 80+ Platinum ürünü alınır mı, sizce nasıl?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Merhaba, Aorus sistem dizmeyi planlıyorum. Ekran kartı ve anakartım Gigabyte Aorus.
Gigabyte Aorus Elite GP-AE1000PM PG5 1000W 80+ Platinum ürünü alınır mı sizce? nasıl?
Alınabilir beyaz bir sistem kuruyorsanız. Piyasadaki beyaz olup kaliteli ve ucuz denebilecek düzeyde olan PSU'lar arasında.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-