Fiyatına göre değişir ama tercihim değildir. Çok boş bir kart denebilir. Uygun fiyatlı B450 Tomahawk Max tarzı bir kart bakılabilir.

1400.

Fiyatına göre değişir ama tercihim değildir. Çok boş bir kart denebilir. Uygun fiyatlı B450 Tomahawk Max tarzı bir kart bakılabilir.
Fiyat önemli, Gigabyte'nin bu tarz anakartlarında çokça brick sorunu yaşanıyor.
Teşekkürler. Tomahawk gibi seriler çok üst fiyatlardan satılıyor maalesef. 500 daha koyup Asus Prime B450M K II alternatifimde var ama dediğim gibi bu sistemi yapabildiğim kadar ucuza mâl etmem gerekiyor.

Bu fiyata bedava hocam. Eğer bütçeni arttırabilirsen farklı daha iyi öneriler yapabiliriz ama bende b450m s2h kullanıyorum sürekli UEFI ekranına atması ses yazılımının kendi kendini silmesi dışında pek bir sıkıntı yaşamadım şans işi açıkçası. 1400 TL için alınabilir kart.
Hatırladığım kadarıyla 2021-23 döneminde hazır sistemlerde epey kullanılan bir anakarttı o yüzden sorunsuz olacağını düşünmüştüm. Teşekkürler cevabınız için.

1765668544224.webp

Birde 4. Diski takmak istersen sata yeri eğer benim gibi uzun bir ekran kartın varsa (RX 5600 XT) sata kablosunu takman çok zor oluyor ekran kartı kabloyu ezdi şuan kablo yamuk duruyor ama çalışıyor yinede bilgin olsun. Çizimle anlatmaya çalıştım biraz. (Kırmızı renk ekran kartı mavi renk sata kablosu.

Eki Görüntüle 210502
Birde 4. Diski takmak istersen sata yeri eğer benim gibi uzun bir ekran kartın varsa (RX 5600 XT) sata kablosunu takman çok zor oluyor ekran kartı kabloyu ezdi şuan kablo yamuk duruyor ama çalışıyor yinede bilgin olsun. Çizimle anlatmaya çalıştım biraz. (Kırmızı renk ekran kartı mavi renk sata kablosu.
3060'la kullanacağım fakat kartın kalınlığı epey fazla sanırım epey alan kapatacak. :/