Yer
Kaer Morhen
Geçenlerde Valorant için denedim ama yapamadım. Sonra internete baktım ve Gigabyte anakartlarda Secure Boot açınca görüntü gelmeme gibi sorunlar yaşandığını gördüm. B450M S2H ile Valorant oynayan var mı? Veya bu olayı nasıl çözebilirim?

Benden önce yapıldıysa bilmiyorum.

CSM'yi disabled, Secure Boot enabled, OS type varsa Windows, Secure Boot mode kısmını standart yap, Secure Boot mode Custom da kalmasın, bu kısım değişmiyorsa factory defaults key yapılacak. Bu ayarları bir dene, imkanın varsa o kısmın görselini yükle. Senin anakartta köprüleme yani sıralamalı BIOS güncellemesi var direkt son sürüme geçilmez zaten.

Hocam telefondan yanlış revizyona da bakmış olabilirim, sıralı BIOS var mı kontrol edebilir misin bilgisayardan @Ayhan Dönmez.

Son düzenleme:
CSM'yi disabled, Secure Boot enabled, OS type varsa Windows, Secure Boot mode kısmını standart yap, Secure Boot mode Custom da kalmasın, bu kısım değişmiyorsa factory defaults key yapılacak. Bu ayarları bir dene, imkanın varsa o kısmın görselini yükle. Senin anakart ta köprüleme yani sıralamalı BIOS güncellemesi var direkt son sürüme geçilmez zaten.

Hocam telefondan yanlış revizyona da bakmış olabilirim, sıralı BIOS var mı kontrol edebilir misin bilgisayardan @Ayhan Dönmez.

Uyarılar var ama flashback için diyor. @X99 Q-Flash Utility, Q-Flash Plus. Gigabyte'da isimler biraz karışık. İlk 32 olana güncellesin.

1782338062823.webp

1782338081925.webp

1782338108518.webp