Bütçe
0

Towande

Becerikli
Merhaba, DarkFlash Aquarius kasa + B450M S2H anakartım var.

Şu an ASUS Dual RTX 5070 kullanıyorum ve Sapphire Pure RX 9070 XT'ye geçiş yapacağım. Ancak ASUS kartım 51 mm genişliğe sahip olmasına rağmen en alttaki USB 3.0 kablosuna neredeyse değecek şekilde dururken. Sipariş verdiğim 9070 XT'nin genişliği 62 mm.
Sizce temas eder mi? Temas etmemesi için ne önerirsiniz?

1771361164071.webp

Merhaba, DarkFlash Aquarius kasa + B450M S2H anakartım var.

Şu an ASUS Dual RTX 5070 kullanıyorum ve Sapphire Pure RX 9070 XT'ye geçiş yapacağım. Ancak ASUS kartım 51 mm genişliğe sahip olmasına rağmen en alttaki USB 3.0 kablosuna neredeyse değecek şekilde dururken. Sipariş verdiğim 9070 XT'nin genişliği 62 mm.

Eki Görüntüle 227970
Temas eder büyük ihtimalle. Olur mu emin değilim ama dikey olarak takarsanız ekran kartını sorun olmaz gibi. Bunun için de aparat almak gerekir, tabii kasa da destekliyorsa dikey montajı. Ekstra maliyetlerden uzak durmak daha mantıklı bence ve başka bir yol daha mantıklı olabilir.

Temas eder büyük ihtimalle. Olur mu emin değilim ama dikey olarak takarsanız ekran kartını sorun olmaz gibi. Bunun için de aparat almak gerekir, tabii kasa da destekliyorsa dikey montajı. Ekstra maliyetlerden uzak durmak daha mantıklı bence ve başka bir yol daha mantıklı olabilir.
Hocam, gönderi onaylanana kadar araştırdım ve https://app.hb.biz/MA65OsJnZZtb
bu üründen sipariş verdim.

Değerlendirmeler de millet tam benim sorunumdan muzdaripmiş bununla çözmüşler, muhtemelen bununla beraber kullanırsam sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, darkFlash aquarius kasa + B450M S2H anakartım var.

Eki Görüntüle 227970

Temas edecektir kendim bizzat bu durumu yaşadım ve bu sebeple iade ettim, anakartıda değiştirmen gerekiyor veya alternatif çözümü varsa araştırabilirsin mesela dikey şekilde takmak gibi ama kasan uyumlu değil sanırım, eğer illa geçeceğim diyorsan anakartı da güncellemelisin.

Temas edecektir kendim bizzat bu durumu yaşadım ve bu sebeple iade ettim, anakartıda değiştirmen gerekiyor veya alternatif çözümü varsa araştırabilirsin mesela dikey şekilde takmak gibi ama kasan uyumlu değil sanırım, eğer illa geçeceğim diyorsan anakartı da güncellemelisin.
Keşke iade etmek yerine üstteki gibi 90 derece çevirici gibi bir şey alsaydınız.

Hocam son çare dönüştürücü kullanacağım, olmazsa iade edebilirim ama işe yarayacağını düşünüyorum. Diğer Fan, Audio ve USB 2.0 kabloları daha esnek bir yapıya sahip GPU'nun plastiği değse de sorun olacağını sanmıyorum.

Keşke iade etmek yerine üstteki gibi 90 derece çevirici gibi bir şey alsaydınız.
Evet görmüştüm bu tarz ürünleri fakat kartın tasarımınıda pek beğenememiştim yoksa atx anakarta geçecektim.

Hocam son çare dönüştürücü kullanacağım, olmazsa iade edebilirim ama işe yarayacağını düşünüyorum. Diğer fan, Audio ve USB 2.0 kabloları daha esnek bir yapıya sahip GPU'nun plastiği değse de sorun olacağını sanmıyorum.

İşlemciniz ne?

Ryzen 5 5600.
Siz hangi kartı almıştınız?

5070 kullanıyorsunuz sanırım ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

İade ettiğim kart 9070XT Nitro+
9070XT alacaksan şu an Vatan'da bana göre en iyi model olan mercury OC modeli 40.000 TL bandında satılıyor, Nitro ile denk veya daha iyi olması lazım @Telefonunu Çıkra daha iyi bilir, zaten en düşük 9070xt 35.000 TL civarı 5.000 TL daha koyup almışken en iyisini al bence.

5070 kullanıyorsunuz sanırım ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

İade ettiğim kart 9070XT Nitro+
9070XT alacaksan şu an Vatan'da bana göre en iyi model olan mercury OC modeli 40.000 bandında satılıyor, Nitro ile denk veya daha iyi olması lazım @Telefonunu Çıkra daha iyi bilir, almışken en iyisini al.
2 gündür kullanıyorum dehşet bir CW var o yüzden iade edeceğim. Amazon dışı alışveriş yapmıyorum hocam bu konularda o yüzden 37k'ya Sapphire Pure bulabildim ve aldım bütçemi biraz aşmasına rağmen.