Bütçe
0
Tercih sizin hocam ama oyun odaklıysanız 9060XT Pulse almanızı öneririm o işlemciye 9070XT gider mi pek bilemiyorum doğrusu.
2K'da kullanacağım, performans testlerini izledim bir sorun göremedim. RAM'ı zaten 2x16 yapmıştım. Birkaç sene götürsün sonra AM5/çıkarsa AM6 sisteme geçmeyi planlıyorum.

2K'da kullanacağım, performans testlerini izledim bir sorun göremedim. RAM'ı zaten 2x16 yapmıştım. Birkaç sene götürsün sonra AM5/çıkarsa AM6 sisteme geçmeyi planlıyorum.

Anladım, umarım olası anakart sorununu halledip kullanmaya başlarsınız şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba, merak edenler veya konuyu ilerleyen zamanda görüp ihtiyacı olanlar için kartı sorunsuz kullanıyorum şu an, kabloların ucuna çok baskı yapmıyor çünkü o yükseltiyi de biraz olsun ekran kartında ayarlamışlar. USB 3 kablosunu da direkt söktüm, dönüştürücüyü de yedek olarak ne olur ne olmaz diye tutuyorum.

MSI B550-A Pro anakart ve yeni bir kasa aldığım için ona geçeceğim yakın zamanda.

Merhaba, merak edenler veya konuyu ilerleyen zamanda görüp ihtiyacı olanlar için kartı sorunsuz kullanıyorum şu an, kabloların ucuna çok baskı yapmıyor çünkü o yükseltiyi de biraz olsun ekran kartında ayarlamışlar. USB 3 kablosunu da direkt söktüm, dönüştürücüyü de yedek olarak ne olur ne olmaz diye tutuyorum.

MSI B550-A Pro anakart ve yeni bir kasa aldığım için ona geçeceğim yakın zamanda.

Hayırlı olsun, kasa önü pinlerini çevirmek için aldığınız ürünlerin linkini atar mısınız?

Hayırlı olsun, kasa önü pinlerini çevirmek için aldığınız ürünlerin linkini atar mısınız?
Teşekkür ederim, onlar için bir dönüştürücü bulamamıştım. Tek aldığım ürün: https://app.hb.biz/MA65OsJnZZtb buydu. Zaten ekran kartını taktıktan sonra anakart ile arasındaki mesafe sayesinde kasa önü pinlerine temas etmiyordu çok fazla. Ama ATX anakarta geçmem ve kartın ucu ucuna sığması yüzünden içim rahat etmediğinden yeni kasa alma ihtiyacı duydum yoksa problemi yoktu yani.

Bu şekilde gözüküyor. Bir tık F_AUDIO kısmında biraz temas var; onu da kabloyu sola kaydırarak çözebilir aynı durumu yaşayan arkadaşlar.

1771665655270.webp