@floppax, Sana çok bilmiş muamelesi yapılmıyor zaten. Bir sorununu dile getirmişsin, ben de bildiklerimi sıralayarak sana tavsiyelerde bulunmuşum. Bu tavsiyeler ve sonuçları üzerine konuşmak gerekirken çok başka şeyler konuşuyoruz. Böylece konu dağılıyor. Bu da senin aleyhine olan bir şey, sonuçta sorunu olan sensin.
Aşağıya bu anakartın bütün revizyonlarına ait desteklenen işlemciler listesini linkler halinde bırakıyorum. Lütfen artık anakart-işlemci uyumsuzluğunu düşünme.
İşlemciyi takarken bir hata yapmadıysan ve pinlere zarar vermediysen, muhtemelen RAM veya ekran kartı kaynaklıdır. Ancak bunun dışında başka nedenler de olabilir. O yüzden sana tavsiyelerimi sıralarken en basitinden başlayarak sıraladım.
Sen onları dene, denediğin şeylerin sonuçlarına göre konuşmaya devam edelim.
Anakartın ve işlemcinin uyumlu olduğunu gösteren CPU listeleri:
Rev. 1.0/1.1/1.2/1.3:
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
Rev. 1.4:
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
Rev. 1.5:
www.gigabyte.com.tr
Rev. 1.7:
www.gigabyte.com.tr