Çözüldü Gigabyte B650 Eagle AX anakartın USB 3.0 portuna USB 3.0 kablosu takılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crybeek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    usb usb 3.0
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crybeek

Becerikli
Arkadaşlar Gigabyte B650 Eagle AX anakart aldim. USB 3.0 kablosu porta girmiyor ya da ben yanlış takıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu porta girmeyecek mi? Hiç girmiyor, sokamıyorum.

Acaba o siyah parça eski anakartımın portu olabilir mi nasıl çıkaracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi soketin ucundakini siyah şeyi çıkarın, yer doğru.

Çözüm
O parçayı eski anakarta geri takın, sıkıntı olmaz.

Dosya Ekleri

• 20250516_214447.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 49
Fazla bile, o macun 2 işlemciye yeter, katmanın ince olması lazım, fazlası kenara taşacak zaten.

Fazla bile, o macun 2 işlemciye yeter, katmanın ince olması lazım, fazlası kenara taşacak zaten.

Hocam sogutucuyu yerlestirdim sonra kaldirdim falan yanlara tasmiyordu. Sorun cikartir mi?

Hocam son bir soru. Ssd yerlestiremjyorum. Plastik klips var ama benim eski anakart vidaliydi. Bunu cikarmaya calistim olmadi nasil yapicam

Son düzenleme:
Kulplu plastik kilit varsa, kulpundan sert çekip çıkaracaksınız kilidi, SSD'yi takıp geri takacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…