TekTabanca
Uzman
Arkadaşlar anakartı yeni kasaya aktardım fakat 3.0 girişi oturmuyor. İlkte oturuyor biraz az bir boşluk kalıyor çok zorladım fakat oturmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Bende de aynısı var ama girmiyor. Kablo uyumsuz diyeceğim ama aynısı. Taktiği var mı ?Gigabyte H610M-H var. Bende 3.2 kısmına takılı. Biraz zor giriyor. Ben anakartın altını elimle tutarak taktım.
Teller sağlam görünüyor.Başka giriş yok mu o teller bazen eğiliyor zorlayınca girmiyor kontrol et bi tekrar.
Bende de aynısı var ama girmiyor. Kablo uyumsuz diyeceğim ama aynısı. Taktiği var mı?
1 pin yok zaten yanlış takamam da olmadı gitti.Kablodaki USB 3.0 yazısı anakartın iç tarafına doğru bakacak. Anakartın altından elimle hafif tutup öyle takıyorum kabloyu.
Kablo bende sallanıyor, tık sesi geliyor oturuyor ama arada boşluk var acaba en fazla o kadar mı giriyor?Eki Görüntüle 205261
Bende de işaretlediğim yerde pin yok. Anakartın altını tutup kabloyu hafif sağ sol hareket ettirerek takmayı deneyebilirsin.
Çentik var ama sabit her iki tarafın çentikleri uyuyor ve dayanıyor çentikler ben mi zorluyorum ama sallanıyor sağa sola.Bendekin de bi tarafı çentikliydi kablonun bunda 2 tarafta düz sanırım?
Kablo bende sallanıyor, tık sesi geliyor oturuyor ama arada boşluk var acaba en fazla o kadar mı giriyor?