Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanxmiaa

Becerikli
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa?

Anakart: B850M Force
Kasa: Corsair Spec Delta

Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa?

Anakart: B850M Force.
Kasa: Corsair Spec Delta.

Arkadaşlar benim için ön taraf çalışsın yeter ne yababilirim?

Pinler yamulmuş gibi gözüküyor bayağı. Düzeltmeniz lazım.

Bilgisayarcı oturtmaya çalışırken yamultmuş galiba, şimdi götürüyorum; "Düzeltirim" dedi. Düzeltse oturur mu peki bu kablo yerine?

Bilgisayarcı oturtmaya çalışırken yamultmuş galiba şimdi götürüyorum düzeltirim dedi düzeltse oturur mu peki bu kablo yerine.
@Lee Yubin

Bilgisayarcı oturtmaya çalışırken yamultmuş galiba şimdi götürüyorum düzeltirim dedi düzeltse oturur mu peki bu kablo yerine.

@Lee Yubin
@Ayhan Dönmez

@Lee Yubin

@Ayhan Dönmez
Bu konuma bir bakar mısın abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeltirse oturur, sorun olmaz.

PC'ci toplarken kabloyu direkt takamadı mı yani? Yanlış açıdan zorladıysa bent olmuş, düzeltir. Şu an tekrar girmeme sebebi o.

Abi takamadı, diyor ki fotoğrafta var; kasadan gelen 19 pinlik kablo ve anakarttaki uymuyor. Anakartta diyor, fotoğraftaki 2 tane falan pin kalınmış falan laga lugası yapıyor. Şimdi oturtturacak, başında bekliyorum; oturtturunca takmaya uğraşmam diyor, sorumluluk almak istemiyor.

Takabildim, düzeltti pinleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi takamadı, diyor ki fotoğrafta var; kasadan gelen 19 pinlik kablo ve anakarttaki uymuyor. Anakartta diyor, fotoğraftaki 2 tane falan pin kalınmış falan laga lugası yapıyor. Şimdi oturtturacak, başında bekliyorum; oturtturunca takmaya uğraşmam diyor, sorumluluk almak istemiyor.

Takabildim, düzeltti pinleri.

Daha kabloyu ne yerinden sök ne de oynat. USB 3.0 PC sektöründeki en lanet kablo. Bazen çıkmayıp tüm soket eline geliyor, alttan lehim tutuyor zaten. Utanmasa PCB delecek.

Daha kabloyu ne yerinden sök ne de oynat. USB 3.0 PC sektöründeki en lanet kablo. Bazen çıkmayıp tüm soket eline geliyor, alttan lehim tutuyor zaten. Utanmasa PCB delecek.

Yapmam abi zaten korkarım ben öyle konularda taktığım ilk kablo olmuştur 😅

Kasanın fan ışığını da hallettik mi şükür edeceğim vallahi sistemi yükselttik sabahtandır dert ya.