İlk derecelerim, FC 25de phantom spirit ile 69-75 anlık 77 dereceler alıyordum. Msi ile 55-56 derece FC 25de :D. Boşta 42 derece, anlık yükselmeler oluyor ama artık 1 salise falan sürüyor. İyi ki geçmişim bundan sonraki süreçte daha iyi bir kasa ile uzun süre kullanacağım. Her şey için teşekkür ediyorum @20424 ve @Ayhan Dönmez, @Yusuf7878
Sorun phantom olmayabilir, dediğim gibi Zoko fanlardan kurtul kısa sürede, 3 tane Arctic PRO al, radyatörün soluna monte et intake şeklinde, bir de Air Blazer tak diğer Exhaust kısımlara kasanın üst ve arka. Zoko idi belki de en baştan beri sorun, zaten öne radyatör montajında CPU her halukarda serin çalışır, GPU ısınabilir sadece bir miktar, o da çok önemli değil. @Mr. Falcon

İlk derecelerim, FC 25de phantom spirit ile 69-75 anlık 77 dereceler alıyordum. Msi ile 55-56 derece FC 25de :D. Boşta 42 derece, anlık yükselmeler oluyor ama artık 1 salise falan sürüyor. İyi ki geçmişim bundan sonraki süreçte daha iyi bir kasa ile uzun süre kullanacağım. Her şey için teşekkür ediyorum @20424 ve @Ayhan Dönmez, @Yusuf7878
Kasayı değişme boş yere, kasan gayet iyi, 3 tane Arctic PRO, 3 tane Air Blazer al sadece. @Mr. Falcon Senin sıkıntın ZOKO fanlar.

Air Blazer'in içinde radyatör vidası çıkıyor, sorunsuz monte edersin PRO fanları radyatörün boştaki kısmına.

@Mr. Falcon fan çoklayıcı ihtiyacın olabilir, Vatan'da vs. satılıyor 3'lü çekersin bir tane, 3 tane ekstra fanı radyatöre taktıktan sonra, anakartın sys_fan girişine takabilirsin. BIOS üzerinden hepsini sorunsuz kontrol edersin. %90 ihtimalle sıkıntın en baştan beri Zoko fanlardı, şu anda radyatörün kasa içi hava akımıyla ilişkisi kesildi, ondan dramatik fark etti.

Son düzenleme: