KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 2 Kasım 2025 #171 DDR power / Additional memory tweaks vardı iki görseli de attim Ddr Bus içi:
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.867 2 Kasım 2025 #172 SunseTTime dedi: DDR power / Additional memory tweaks vardı iki görseli de attim Ddr Bus içi:Eki Görüntüle 198346 Genişletmek için tıkla... burayı da at içine girilebilen her yeri ss at buralarda bir bakalım
SunseTTime dedi: DDR power / Additional memory tweaks vardı iki görseli de attim Ddr Bus içi:Eki Görüntüle 198346 Genişletmek için tıkla... burayı da at içine girilebilen her yeri ss at buralarda bir bakalım
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 2 Kasım 2025 #173 Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum
Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.867 2 Kasım 2025 #174 SunseTTime dedi: Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum Genişletmek için tıkla... Evet bilgi yanlış, ddr timing conf içinde neler var. SunseTTime dedi: Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum Genişletmek için tıkla... bu kısımdaki ddr timing configuration ss lazım @SunseTTime
SunseTTime dedi: Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum Genişletmek için tıkla... Evet bilgi yanlış, ddr timing conf içinde neler var. SunseTTime dedi: Yapay zekaya sordum belki bulur diye şey diyor: " Her BIOS sürümünde bu parametre görünmeyebilir. Eğer göremiyorsan Ctrl+F1 tuşu ile gizli gelişmiş ayarları açmayı dene. Eğer sistem stabil çalışıyorsa (TM5 testinde 1+ saat hatasız) bu farkı düzeltmek gözle görülür fark yaratmaz, ama ince ayar açısından yapılabilir" Bu genelde yanlış bilgi verir ama fikir olur belki diye sordum Genişletmek için tıkla... bu kısımdaki ddr timing configuration ss lazım @SunseTTime
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 2 Kasım 2025 #175 Ddr options içinde girilebilir her yer:
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.867 2 Kasım 2025 #176 burada yoksa seni amd overclocking-amd cbs içine sokacağım oraya bakacağız biraz elini çabuk tut tüm bios'u tarattın bana
burada yoksa seni amd overclocking-amd cbs içine sokacağım oraya bakacağız biraz elini çabuk tut tüm bios'u tarattın bana
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 2 Kasım 2025 #177 Ayhan Dönmez dedi: burada yoksa seni amd overclocking-amd cbs içine sokacağım oraya bakacağız biraz elini çabuk tut tüm bios'u tarattın bana Genişletmek için tıkla... Gönderdim görselleri full
Ayhan Dönmez dedi: burada yoksa seni amd overclocking-amd cbs içine sokacağım oraya bakacağız biraz elini çabuk tut tüm bios'u tarattın bana Genişletmek için tıkla... Gönderdim görselleri full
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.867 2 Kasım 2025 #178 @SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca SunseTTime dedi: Gönderdim görselleri full Genişletmek için tıkla... bu memory tweaks kısmını ss attın degil mi
@SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca SunseTTime dedi: Gönderdim görselleri full Genişletmek için tıkla... bu memory tweaks kısmını ss attın degil mi
KS KS SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 2 Kasım 2025 #179 Ayhan Dönmez dedi: @SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca Genişletmek için tıkla... Amd cbs de yok Ayhan Dönmez dedi: @SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca Eki Görüntüle 198361 bu memory tweaks kısmını ss attın degil mi Genişletmek için tıkla... Evet
Ayhan Dönmez dedi: @SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca Genişletmek için tıkla... Amd cbs de yok Ayhan Dönmez dedi: @SunseTTime amd-overclocking-amd cbs içini ss atar mısın girip hızlıca Eki Görüntüle 198361 bu memory tweaks kısmını ss attın degil mi Genişletmek için tıkla... Evet
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.867 2 Kasım 2025 #180 SunseTTime dedi: Eki Görüntüle 198362 Amd cbs de yok Evet Genişletmek için tıkla... bir geri gel amd overclocking'den orada olmalı cbs
SunseTTime dedi: Eki Görüntüle 198362 Amd cbs de yok Evet Genişletmek için tıkla... bir geri gel amd overclocking'den orada olmalı cbs