Gigabyte B760M DS3H DDR4 ses sorunu

Makaleler
1
Мerhaba. Ofiste yeni bir bilgisayar kurduk ama YouTube'a girdiğimiz zaman bilgisayardan ses çıkmıyor. Acaba bu bilgisayarda ses kartı falan mı yok?

Hocam açıkçası şu an ofisten çıktım ama yarın mutlaka söz burada paylaşarım.

Мerhaba. Ofiste yeni bir bilgisayar kurduk ama YouTube'a girdiğimiz zaman bilgisayardan ses çıkmıyor. Acaba bu bilgisayarda ses kartı falan mı yok?
Ses sürücüsü yüklü olduğu halde ses gelmiyorsa eğer % 99 ses yongası gitmiş demektir. Anakartı garantiye göndermekten başka çare kalmıyor.

Hocam fabrikasyon hatası olabiliyor nadirde olsa. Daha önce bende bu durumdan mustariptim.

Anladım hocam. Ses gelmeme sorunu bundan kaynaklanıyor diyorsunuz öyle mi?

Tekrar onu göndermek için uğraşacaklarını sanmıyorum. Hoparlör mi alsak acaba diyeceğim ama bilemiyorum.

Hocam fabrikasyon hatası olabiliyor nadirde olsa. Daha önce bende bu durumdan mustariptim.
Bilgisayar yeni kurulmuş sürücüleri eksik, yanlış yönlendirmeyin. Sürücü güncellemesi yapılıp daha sonra dediğiniz seçeneklere bakmak gerekiyor.

Anladım hocam. Ses gelmeme sorunu bundan kaynaklanıyor diyorsunuz öyle mi?

Tekrar onu göndermek için uğraşacaklarını sanmıyorum. Hoparlör mi alsak acaba diyeceğim ama bilemiyorum.
Aynen öyle diyorum. Harici bir USB/PCIe ses kartı alıp kullanabilirsiniz.

Yanlış yönledirdiğim yok. Ses sürücüleri eksik demedim ses sürücü kuruluğu oldu halde ses gelmiyorsa eğer bilki sorun ses yongasından kaynaklanıyordur dedim. Aradaki fark bu anlayın.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…