- Makaleler
- 1
Мerhaba. Ofiste yeni bir bilgisayar kurduk ama YouTube'a girdiğimiz zaman bilgisayardan ses çıkmıyor. Acaba bu bilgisayarda ses kartı falan mı yok?
Hocam açıkçası şu an ofisten çıktım ama yarın mutlaka söz burada paylaşarım.Yok zaten meraktan sordum onuRealtek Audio Effects Component yazan yere sağ tıklayın. Sırasıyla; Özellikler- Ayrıntılar- Özellik açılır penceresi altında Donanım Kimlikleri sekmesinde aşağıda yazan yazıları kopyalayıp burada paylaşınız.
Ses sürücüsü yüklü olduğu halde ses gelmiyorsa eğer % 99 ses yongası gitmiş demektir. Anakartı garantiye göndermekten başka çare kalmıyor.Мerhaba. Ofiste yeni bir bilgisayar kurduk ama YouTube'a girdiğimiz zaman bilgisayardan ses çıkmıyor. Acaba bu bilgisayarda ses kartı falan mı yok?
Bilgisayar yeni kurulmuş sürücüleri eksik, yanlış yönlendirmeyin. Sürücü güncellemesi yapılıp daha sonra dediğiniz seçeneklere bakmak gerekiyor.Hocam fabrikasyon hatası olabiliyor nadirde olsa. Daha önce bende bu durumdan mustariptim.
Aynen öyle diyorum. Harici bir USB/PCIe ses kartı alıp kullanabilirsiniz.Anladım hocam. Ses gelmeme sorunu bundan kaynaklanıyor diyorsunuz öyle mi?
Tekrar onu göndermek için uğraşacaklarını sanmıyorum. Hoparlör mi alsak acaba diyeceğim ama bilemiyorum.
Evet, linkteki sürücüyü kurup sonucu paylaşın.
Tamamdır hocam yarın mutlaka paylaşırım durumu.