Paradok456

Uzman
Selam, başlıktan anlayacağınız üzere bu konu hakkında sizlere danışmak istiyorum. 7 Ocak gibi başvurumu gönderdim ve site üzerinde en geç 10 iş günü içerisinde taleplerin inceleneceği söyleniyordu; son başvuru tarihi ise 25 Ocak, yani bugün. Aranızda bu kampanyadan yararlanan veya başvurusuna geri dönüş alan var mı? Başvurumun yanıtlanmaması, bu kampanyadan yararlanamayacağım anlamına mı geliyor? Yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben girdim, kabulden 30 gün sonra para yatacak dediler, bugün 33. gün oldu ses seda yok. Kimisi göndermiyor diyor.

Son düzenleme:
Bir hafta önce Gigabyte Support tarafından bir mail gönderilimiş, yaşanılan durumlardan haberdar olduklarını özür dilediklerini ve en geç 5 iş günü içerisinde hesaplara promosyonları yatıracaklarını belirtiyorlar. Henüz 10 gün oldu ve hesabıma yatırılan herhangi bir tutar yok maalesef. Support ile iletişime geçtiğimde otomatik bir mesaj referans numaramı sorgulayarak ücretimin 04.03.2026 da ödendiğini söylüyor. Reddit'te dolaştıysan eğer çoğu Avrupa kullanıcısı da bu konudan şikayetçi. Yüzsüz gibi bir de bana 2026 yeni cashback kampanyasının mailinin atıyorlar. 8000 lira da geri ödemesi var mış. :)

Bir hafta önce Gigabyte Support tarafından bir mail gönderilimiş, yaşanılan durumlardan haberdar olduklarını özür dilediklerini ve en geç 5 iş günü içerisinde hesaplara promosyonları yatıracaklarını belirtiyorlar. Henüz 10 gün oldu ve hesabıma yatırılan herhangi bir tutar yok maalesef. Support ile iletişime geçtiğimde otomatik bir mesaj referans numaramı sorgulayarak ücretimin 04.03.2026 da ödendiğini söylüyor. Reddit'te dolaştıysan eğer çoğu Avrupa kullanıcısı da bu konudan şikayetçi. Yüzsüz gibi bir de bana 2026 yeni cashback kampanyasının mailinin atıyorlar. 8000 lira da geri ödemesi var mış. :)

Milleti oyalıyorlar bildiğin vermemek için. Reddit konu açılmış verilmiyor diye. Eski URL kaldırılmış onlarda girilmiyor.