Bazı sebeplerden dolayı Victus 16'yı iade edip Gigabyte Aorus 16x 4060 olan modeli almayı düşünüyorum ama Gigabyte Control Center'ın sorunlu olduğunu söyleyenler gördüm. Şu anda Gigabyte Control Center sorunlu mu? Alırsam genel olarak memnun kalır mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sürücü güncellemek için kullanmadığın sürece sıkıntı yok. Ben sadece fan ve led ayarı için kullanıyorum.
Teşekkür ederim. Sürücüleri nereden nasıl kurdunuz ve güncelliyorsunuz. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Memnun musunuz önerir misiniz? Soğutması nasıl bir de en düşük ayarlarda bataryası ne kadar dayanıyor denediniz mi?Sürücü güncellemek için kullanmadığın sürece sıkıntı yok. Ben sadece fan ve led ayarı için kullanıyorum.
Hocam sürücüyü app center üzerinden kurun gayet basit ve güzel bir yazılım.Teşekkür ederim. Sürücüleri nereden nasıl kurdunuz ve güncelliyorsunuz. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Memnun musunuz önerir misiniz? Soğutması nasıl bir de en düşük ayarlarda bataryası ne kadar dayanıyor denediniz mi?
Bende kullanıyorum. Açıkçası çok memnun değilim. Bazen ramların üzerindeki RGB'sini görmüyor. Belki benden kaynaklı olabilir o durum.
Daha kötüsü sürücü güncellemeleri çok geç alıp yapabiliyor. Hatta bazen 2 yeni sürüm çıkmış diyelim, birinci sürümü yüklüyor, ikinci sürümü Allah bilir ne zaman yükler. Arkadaşında dediği gibi sürücüleri el ile yükleyebilirsin.
Genel olarak geç yükleme dışında bir sorunu yok. Sürücü güncellemesi geldiğinde bildirimde atmıyor mesela
Daha kötüsü sürücü güncellemeleri çok geç alıp yapabiliyor. Hatta bazen 2 yeni sürüm çıkmış diyelim, birinci sürümü yüklüyor, ikinci sürümü Allah bilir ne zaman yükler. Arkadaşında dediği gibi sürücüleri el ile yükleyebilirsin.
Genel olarak geç yükleme dışında bir sorunu yok. Sürücü güncellemesi geldiğinde bildirimde atmıyor mesela
Anladım teşekkür ederim. Galiba sizinki kasa. Ben laptop almayı düşünüyordum. Onun için sormuştum.Bende kullanıyorum. Açıkçası çok memnun değilim. Bazen ramların üzerindeki RGB'sini görmüyor. Belki benden kaynaklı olabilir o durum.
Genel olarak geç yükleme dışında bir sorunu yok. Sürücü güncellemesi geldiğinde bildirimde atmıyor mesela![]()
Sürücü dışında uygulamanın bir sorunu yok değil mi? Laptop için soruyorum.Hocam sürücüyü app center üzerinden kurun gayet basit ve güzel bir yazılım.
Hayır kendim bugün kurdum.Anladım teşekkür ederim. Galiba sizinki kasa. Ben laptop almayı düşünüyordum. Onun için sormuştum.
Sürücü dışında uygulamanın bir sorunu yok değil mi? Laptop için soruyorum.
Anladım teşekkür ederim. Galiba sizinki kasa. Ben laptop almayı düşünüyordum. Onun için sormuştum.
Sürücü dışında uygulamanın bir sorunu yok değil mi? Laptop için soruyorum.
Zaten Gigabyte anakartlı sistemlerde Windows kurulumundan sonra sağ altta sorar indirmek istiyor musunuz diye ona evet deyin yükleyin.
Ben masaüstünde, Gigabyte anakartı kontrol etmek için kullanıyorum. Sürücüleri Windows ve diğer bileşenler üzerinden güncelliyorum. Sürücü güncelleme konusunda herhangi bir 3. parti yazılım önermiyorum.Teşekkür ederim. Sürücüleri nereden nasıl kurdunuz ve güncelliyorsunuz. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Memnun musunuz önerir misiniz? Soğutması nasıl bir de en düşük ayarlarda bataryası ne kadar dayanıyor denediniz mi?