Gigabyte G1 Gaming serisinde hangi Gigabyte Serisi anakartlar var?

Rauf

Uzman
Sorum başlıktaki gibidir. Seriyi bilmeyenler için buraya link bıraktım. G1 Gaming Tanıtım

Şu an kullandığım H170 Gaming 3 anakartına denk gelen AM5 ve LGA 1700 soketli hangi anakartlar var? Önerilerinizi bekliyorum.

Başlık birazcık anlamsız olmuş Sorum şu şekilde: "Gigabyte G1 Gaming serisine denk şuan hangi gigabyte anakartlar var?"

Hocam bahsettiğiniz giriş seviyesi bi' anakart. Her anakartın serisi olduğu gibi modeli ve chipseti kendi alanında ayrılır. Örneğin; Gaming serisi de İntel için giriş seviyesi bi' işlemci kullanılacaksa LGA 1700'de H610 chipsetli bi' anakart makul olur keza AMD'de de ise B650 chipset yeterli olur.

Son düzenleme:

Anladım hocam ama kullandığım anakart, H610 serilerinin hiçbirine yakın değil. Hiçbir markanın şu an h serisi benim anakart kadar dolu değil. Benim amacım kullandığım anakartıma denk bir anakart istiyorum. H serisi olmak zorunda değil yeter ki aşırı pahalı kart olmasın. AMD olarak evet b650 tercih edilebilir

Hocam zamanın gaming serilerinden H (giriş seviyesi) bi' anakartıdan bahsediyoruz o yüzden doludur sizde ki. Zaten H serisi mümkün mertebe tercih edilmemeli B serisine göre daha az faz/özellik vs. bulunuyor. İntel'de H610'nun bi' üstü B660 çipsettir. Ona bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…