Arkadaşlar merhaba. Sabah hiçbir şey yoktu, birkaç dakika sigara içmeye çıktım döndüğümde ekran arızalanmıştı ve siyah yeşil garip çizgiler çıkmaya başladı. 2023/11 ayda satın aldım, bu sorunun masrafını garanti karşılar mı? Nette biraz araştırdım herkes aynı konuyu ve şikayeti dile geçirmiş. 2 yıl sonra gerçekleşen sorun kronik arıza galiba.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Panel kronik sorunlu hemen garantiye yolla. Ekran kartıyla alakalı değil.
Ekran kartı VRAM arızası. Tamir görse bile 6-7 ay içinde tekrar bozulabiliyor.
Kasa monitöre bağlı değil hocam. Şu an diğer monitörümden kullanıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor.
Panel kronik sorunlu hemen garantiye yolla. Ekran kartıyla alakalı değil.
Teşekkür ederim hocam. Garantisi devam ediyor bana ücret çıkarmazlar değil mi ?
cemkaraca
Yetkin
O halde panel arızası. Garantiye gönder, ücret çıkmaz.Kasa monitöre bağlı değil hocam. Şu an diğer monitörümden kullanıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor.
Çıkmaz ki ürün ayıplı olmuş zaten ama yeni gelecek üründe de aynısı olabilir eğer paneli revize etmemişlerse. Sizi çok zarara sokmazsa iade isteyin bence.Kasa monitöre bağlı değil hocam. Şu an diğer monitörümden kullanıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor.
Teşekkür ederim hocam. Garantisi devam ediyor bana ücret çıkarmazlar değil mi?
Çıkmaz ki ürün ayıplı olmuş zaten ama yeni gelecek üründe de aynısı olabilir eğer paneli revize etmemişlerse. Sizi çok zarara sokmazsa iade isteyin bence.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.1.5 yıl olmuş iade alırlar mı acaba? Ütopya üzerinden almıştım site ile görüştüm biraz sonra göndereceğim.
Paneldeki çizgileri siz çıkarmadığınıza göre alacaklardır üründe darbe vesaire yoksa alırlar zorluk çıkmaz. Başka bir monitör almanı öneririm.
Paneldeki çizgileri siz çıkarmadığınıza göre alacaklardır üründe darbe vesaire yoksa alırlar zorluk çıkmaz. Başka bir monitör almanı öneririm.
Darbe ve benzeri bir şey olmadı hocam. Bugün gönderdim eğer iade alırlarsa bu seviyede bana pivot monitör önerebilir misin?
SnowRain
Yetkin
Arkadaşlar merhaba. Sabah hiçbir şey yoktu, birkaç dakika sigara içmeye çıktım döndüğümde ekran arızalanmıştı ve siyah yeşil garip çizgiler çıkmaya başladı. 2023/11 ayda satın aldım, bu sorunun masrafını garanti karşılar mı? Nette biraz araştırdım herkes aynı konuyu ve şikayeti dile geçirmiş. 2 yıl sonra gerçekleşen sorun kronik arıza galiba.
Hocam ürünle alakalı niahi karar ne oldu bende gönderdim 1 hafta olacak ama hiçbir bilgi yok. SMS vs bilgilendirme yapılıyor mu veya nereden sorguladınız durumu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-