Sorceress

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Sabah hiçbir şey yoktu, birkaç dakika sigara içmeye çıktım döndüğümde ekran arızalanmıştı ve siyah yeşil garip çizgiler çıkmaya başladı. 2023/11 ayda satın aldım, bu sorunun masrafını garanti karşılar mı? Nette biraz araştırdım herkes aynı konuyu ve şikayeti dile geçirmiş. 2 yıl sonra gerçekleşen sorun kronik arıza galiba.

Dosya Ekleri

• 20250410_110105.webp
    20250410_110105.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 113
Ekran kartı VRAM arızası. Tamir görse bile 6-7 ay içinde tekrar bozulabiliyor.

Kasa monitöre bağlı değil hocam. Şu an diğer monitörümden kullanıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor.

Panel kronik sorunlu hemen garantiye yolla. Ekran kartıyla alakalı değil.

Teşekkür ederim hocam. Garantisi devam ediyor bana ücret çıkarmazlar değil mi ?

Kasa monitöre bağlı değil hocam. Şu an diğer monitörümden kullanıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor.

Teşekkür ederim hocam. Garantisi devam ediyor bana ücret çıkarmazlar değil mi?
Çıkmaz ki ürün ayıplı olmuş zaten ama yeni gelecek üründe de aynısı olabilir eğer paneli revize etmemişlerse. Sizi çok zarara sokmazsa iade isteyin bence.

Çıkmaz ki ürün ayıplı olmuş zaten ama yeni gelecek üründe de aynısı olabilir eğer paneli revize etmemişlerse. Sizi çok zarara sokmazsa iade isteyin bence.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.1.5 yıl olmuş iade alırlar mı acaba? Ütopya üzerinden almıştım site ile görüştüm biraz sonra göndereceğim.

Arkadaşlar merhaba. Sabah hiçbir şey yoktu, birkaç dakika sigara içmeye çıktım döndüğümde ekran arızalanmıştı ve siyah yeşil garip çizgiler çıkmaya başladı. 2023/11 ayda satın aldım, bu sorunun masrafını garanti karşılar mı? Nette biraz araştırdım herkes aynı konuyu ve şikayeti dile geçirmiş. 2 yıl sonra gerçekleşen sorun kronik arıza galiba.

Hocam ürünle alakalı niahi karar ne oldu bende gönderdim 1 hafta olacak ama hiçbir bilgi yok. SMS vs bilgilendirme yapılıyor mu veya nereden sorguladınız durumu.