Aynı şekilde bende 10 Nisanda yolladım 11 Nisanda onlara ulaştı. 21'inde yetkili servise vermişler. 5 Mayıs'ta yetkili servisi aradım değişim/iade kararı çıkmış raporu gönderdiklerini söylediler aynı gün müşteri hizmetlerini aradım ve destek maillerine mail atmam söylendi konuyla alakalı ve attım fatura PDF'i ile birlikte. Üzerinden 1 hafta geçti 10 Mayıs'ta cumartesi günü mail attım hala cevap verilmedi bu maile diye o maile bugün cevap vermişler bir talep belirtmemişsiniz diye
değişim veya iade istiyorum yazmam gerekiyormuş sözde. O gün müşteri hizmetleri böyle bir şey söylemedi. Diyorum ki sizin bir monitör önermeniz gerekmiyor mu benim değişim veya iade kararı verebilmem için, ben kafama göre monitör seçip bununla mı değiştirin diyeyim diyorum yok stoklara bakılacak ona göre cevap verilecek falan diyor. Kendileri hiçbir işe yaramıyor satın aldığımız ayıplı ürünün peşinde biz koşuyoruz. Bana şu monitörü verebiliriz ya da para iadesi mi istersiniz demek yerine talep belirtmemişsiniz deyip süreci gereksiz uzatıyorlar. Gördüğüm en ilgisiz firma. Ne SMS ne mail hiçbir şekilde bilgilendirmiyorlar arayıp soruyorsun mail atıyorsun sadece ezberledikleri lafları söyleyip duruyorlar. Muhtemelen servise yolladıkları 2-3 gün içerisinde servis raporu yolladı bunlara ama tabii ki çok akıllı oldukları için yine biz kendimiz arayarak öğreniyoruz her şeyi.