Merhaba tekrardan. Musait olamadigim icin monitoru servise gonderemedim, fakat 1 haftadir gondermeye calisiyorum ama bir turlu servise ulasamiyorum. Telefonlari aciyorlar ama telesekretere dusuyor, musteri temsilcisine ulasilmiyor. Mail atiyorum donus olmuyor. Siz servise nasil ulastiniz acaba
@emre1903?
Guncelleme:
Ayni sorunu yasayanlar icin ilgili servisin adi ServisPoint. RMA ile ServisPoint ayni sanirim fakat internetteki RMA numaralari ile ulasamadim ben kendilerine. ServisPoint diye aratip cikan numara ile ulasabilirsiniz.
Servise urunu goturdum. Degisim/iade karari cikti. Raporla Itopya'ya gidecegim bakalim ne olacak. Yaklasik 3 sene once almis olmamla birlikte, o tarihteki fiyati ile degerlendirilirse cok can sikici olur. Su anda hicbir yerde de satista gozukmuyor bakalim nasil bir yol izlenecek.
Guncelleme 2:
Ayni monitorden artik yokmus, G25F2 ile degisim onerdiler, kabul ettim. Surec su sekilde oldu: arizali monitoru servise goturdum > ayni gun degisim/iade karari cikti > ertesi gun ilgili raporu Itopya'ya goturdum > ayni gun muadil urun onerildi > 2 gun sonra gidip sifir acilmamis monitoru teslim aldim.
G24F-2'nin goruntu kalitesinden cok memnundum. Ghosting vs. de olmamasi oyunlarda iyi oluyordu. Yeni monitorun goruntu kalitesi ayni gibi geldi bana (profesyonel olcum yapamayacagim icin kesin konusmayayim ama bana gore benzer). Ek olarak yenileme hizi 165 Hz > 200 Hz oldu, boyuta +1 inc eklendi ve hoparlor eklendi. Gayet memnun oldum bu surecten. Ilgililere tesekkurler.