Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wallywestr

Uzman
Mesela bir web sayfasından diğerine geçeceğim, bazen önceki sayfadan görüntü ekranda kalıyor, 1-2 saniye sonra gidiyor. Hep olmuyor ama çok sık oluyor.
  • Monitörüm Gigabyte G24F-2.
  • Windows 11 kullanıyorum.
  • Ekran kartım RX 7700 XT.
AMD üzerinden farklı güncellemeler denedim ama sorun düzelmedi. SS alamadım maalesef. Sadece web sayfalarında da olmuyor. Oyunlarda hiç olmasa da Steam kütüphanesinde bazen olabiliyor.

Çözüm
Chrome kullanıyorsan; Chrome://flags> Choose ANGLE Graphics backend kısmını bulup orayı D3D9 yapıp dener misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ayarlarında "Donanım Hızlandırma" tarzı bir ayar olmalı, o açıksa kapatıp deneyebilirsin ama sorun muhtemelen driver kaynaklı. Hangi Adrenalin sürümü yüklü?
Açıkmış hocam. Sürümü de bıraktım. Oyunlarda olmaması ise monitörün veya bilgisayarın bozulmadığına kanıt mıdır?

Ekran görüntüsü 2025-11-22 011231.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-22 011403.webp

Açıkmış hocam. Sürümü de bıraktım. Oyunlarda olmaması ise monitörün veya bilgisayarın bozulmadığına kanıt mıdır?

Eki Görüntüle 203975

Eki Görüntüle 203977

25.10.2 kurup dener misin? Muhtemelen çözülecektir sorun. Daha önce RX 570 kullanıyordum yeni sürücü çıkmış güncelleyeyim edeyim dedim bahsettiğin sorunlar oluşuyordu, animasyonlarda gecikmeler, görüntü takılmaları vs. Sonra farklı bir sürücüye geçip düzeltebilmiştim anca.

Oyunlarda olmaması ise monitörün veya bilgisayarın bozulmadığına kanıt mıdır derken donanımsal arızadan mı söz ediyorsun? Önce yazılımsal kısımdan deneme yanılmayla çözülmeli sorun, olmuyorsa donanım kısmına geçilir.

25.10.2 kurup dener misin? Muhtemelen çözülecektir sorun. Daha önce RX 570 kullanıyordum yeni sürücü çıkmış güncelleyeyim edeyim dedim bahsettiğin sorunlar oluşuyordu, animasyonlarda gecikmeler, görüntü takılmaları vs. Sonra farklı bir sürücüye geçip düzeltebilmiştim anca.

Oyunlarda olmaması ise monitörün veya bilgisayarın bozulmadığına kanıt mıdır derken donanımsal arızadan mı söz ediyorsun? Önce yazılımsal kısımdan deneme yanılmayla çözülmeli sorun, olmuyorsa donanım kısmına geçilir.
Evet, donanımsal kısımdan bahsettim ve birazdan deneyeceğim. En kötü format atmayı da düşünüyorum.