ryz

Uzman
Evet, birkaç ay önce hocam @SnowRain uyarmıştı. Ekranımın altında GTA4 oynarken fark ettiğim ölü piksel testinde vesaire de gözüken bir çizgi oluştu. Şimdiden göndersem bunun için değişim yaparlar mı?

1772355369781.webp

1772355375502.webp

1772355379499.webp

1772355383288.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı monitör bende de vardı. Aynı şekil çizgiler çıktı. Konumu bile aynı o kadar diyeyim. Sorunun çözümü yok. Garantisi varsa değişim isteyin büyük bir ihtimal ellerinde yoktur. Para iadesi isteyip yeni monitör alın. Ben iade istedim. Ellerinde yoktu para iadesine çevirdiler.

Hocam aynı monitör bende de vardı. Aynı şekil çizgiler çıktı. Konumu bile aynı o kadar diyeyim. Sorunun çözümü yok. Garantisi varsa değişim isteyin büyük bir ihtimal ellerinde yoktur. Para iadesi isteyip yeni monitör alın. Ben iade istedim. Ellerinde yoktu para iadesine çevirdiler.

Ellerinde yok, İtopya'dan aldım malum. Bu çizgi çok ufak olduğu için bir şey yok deyip geri yollarlar mı? Yeni G25 modelini alırım yüksek ihtimal.

Süreç sizde ne kadar süre işledi?

@AMOUK,

Ellerinde yok, İtopya'dan aldım malum. Bu çizgi çok ufak olduğu için bir şey yok deyip geri yollarlar mı? Yeni G25 modelini alırım yüksek ihtimal.

Süreç sizde ne kadar süre işledi?

@AMOUK,

Yollayamazlar hocam. Ürün bozulmuş çünkü. Bende süreç epey uzundu. Ben Hepsiburada üzerinden almıştım. Satıcıya ürünü kargoladım ve 3 gün içinde monitörün onarılamayacağına karar verip ya ona yakın bir model ile değişim yapılacağını ya da para iadesi yapılacağını söylediler. Ben para iadesini seçtim ve Hepsiburada sağ olsun 3 hafta paramı yatırmadı. En son mahkemeye vereceğim dediğimde tutuştular. Yatıracağız dediler. Dediklerinden 5 gün sonra da parayı yatırdılar. Ve unutmadan şunu da söyleyeyim. Üst model vermiyorlar bilginize. Onun yerine farklı marka ama aynı özelliklere sahip monitör veriyorlar. En azıdan Hepsiburada öyle yapıyordu.

Para iadesi yapıp ardından G25 alırım o zaman arada 200 lira fark var zaten.