Çözüldü Gigabyte GA-A320M-S2H anakartta Secure Boot açılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barbarkiyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barbarkiyu

Çalışkan
Windows UEFI, 1660 Ti'ın UEFI desteği var yine de GPU-Z ile bakın, sağ üstte UEFI kutusunda tik olmalı.

@toprock
Hocam benim a320m s2h anakartım var aynı ekran kartı var gtx 1660ti uefi desteği var gpu zden baktım bios son sürüm ama yinede korkuyorum sorun yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@barbarkiyu, normal şartlarda sorunsuz Secure Boot açabilmeniz gerekiyor, BIOS güncel olsun, platform key ile ilgili bir ayar değiştirmeyin, CSM kapatıp Secure Boot açın, işletim sisteminizin de UEFI olması gerekiyor.
@barbarkiyu, normal şartlarda sorunsuz Secure Boot açabilmeniz gerekiyor, BIOS güncel olsun, platform key ile ilgili bir ayar değiştirmeyin, CSM kapatıp Secure Boot açın, işletim sisteminizin de UEFI olması gerekiyor.

Çözüm

İşletim sisteminin UEFI olup olmadığına nereden bakacağım Windows 11 Pro kullanıyorum.

Windows+R basıp çalıştırı açın oraya msinfo32 yazıp çalıştırın, BIOS modu kısmında yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…