2.el de Excalibur kasadan çıkma Casper 500W PSU'lar var, genellikle 400-500'e satılıyor. Onu almanız daha iyi olur.

• Gigabyte GA-G41M-Combo
  • GT 730.
Patlamayan bir şey olsun. Çok da pahalı olmasın.

Pahalı olmasından kastınız nedir? Bütçeyi tam olarak belirtir misiniz?

Ben gene de birkaç tane örnek bırakayım.

^(Bu PSU'da coil whine sorunu kronik. O yüzden önermiyorum. Ama cw'yi takmıyorsanız alınır.)

Son düzenleme:
  • Gigabyte GA-G41M-Combo
  • GT 730
Patlamayan bir şey olsun. Çok da pahalı olmasın.
O sisteme eski 250W PSU'lar bile yeter.

Ucuz, bilinmeyen markalardan PSU alacaksan %60 gücün üstüne çıkma. Yani 600W ise atıyorum 350W'ın üstüne çıkarma. Evet ucuz PSU'lar kötü ve patlıyor ancak bu kadar hafif yüklerde patlamıyorlar. Patlamalarının sebebi aynı muadil watta olan kaliteli ürünlerle aynı strese girerlerse maalesef patlıyorlar ancak bunun gibi aşırı aşırı az güç çeken sistemlerde sorun olmaz.

Performans artışı için işlemcinin altına bant çekip FSB BSEL MOD yapabilirsin, işlemcini overclock edecektir. Desteklemeyen anakartlarda da yapabilirsin.

O sisteme eski 250W PSU'lar bile yeter.

Ucuz, bilinmeyen markalardan PSU alacaksan %60 gücün üstüne çıkma. Yani 600W ise atıyorum 350W'ın üstüne çıkarma. Evet ucuz PSU'lar kötü ve patlıyor ancak bu kadar hafif yüklerde patlamıyorlar. Patlamalarının sebebi aynı muadil watta olan kaliteli ürünlerle aynı strese girerlerse maalesef patlıyorlar ancak bunun gibi aşırı aşırı az güç çeken sistemlerde sorun olmaz.

Performans artışı için işlemcinin altına bant çekip FSB BSEL MOD yapabilirsin, işlemcini overclock edecektir. Desteklemeyen anakartlarda da yapabilirsin.
Hocam bir tane önerme şansınız var mıdır? Ben çok PSU'lardan anlamıyorum.