Detaylar
Kim cevapladı?AceTeq
Üstün
GRL
Becerikli
Patlamayan bir şey olsun. Çok da pahalı olmasın.
- Gigabyte GA-G41M-Combo
- GT 730.
Pahalı olmasından kastınız nedir? Bütçeyi tam olarak belirtir misiniz?
Ben gene de birkaç tane örnek bırakayım.
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
^(Bu PSU'da coil whine sorunu kronik. O yüzden önermiyorum. Ama cw'yi takmıyorsanız alınır.)
Son düzenleme:
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
O sisteme eski 250W PSU'lar bile yeter.Patlamayan bir şey olsun. Çok da pahalı olmasın.
- Gigabyte GA-G41M-Combo
- GT 730
Ucuz, bilinmeyen markalardan PSU alacaksan %60 gücün üstüne çıkma. Yani 600W ise atıyorum 350W'ın üstüne çıkarma. Evet ucuz PSU'lar kötü ve patlıyor ancak bu kadar hafif yüklerde patlamıyorlar. Patlamalarının sebebi aynı muadil watta olan kaliteli ürünlerle aynı strese girerlerse maalesef patlıyorlar ancak bunun gibi aşırı aşırı az güç çeken sistemlerde sorun olmaz.
Performans artışı için işlemcinin altına bant çekip FSB BSEL MOD yapabilirsin, işlemcini overclock edecektir. Desteklemeyen anakartlarda da yapabilirsin.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam bir tane önerme şansınız var mıdır? Ben çok PSU'lardan anlamıyorum.O sisteme eski 250W PSU'lar bile yeter.
Ucuz, bilinmeyen markalardan PSU alacaksan %60 gücün üstüne çıkma. Yani 600W ise atıyorum 350W'ın üstüne çıkarma. Evet ucuz PSU'lar kötü ve patlıyor ancak bu kadar hafif yüklerde patlamıyorlar. Patlamalarının sebebi aynı muadil watta olan kaliteli ürünlerle aynı strese girerlerse maalesef patlıyorlar ancak bunun gibi aşırı aşırı az güç çeken sistemlerde sorun olmaz.
Performans artışı için işlemcinin altına bant çekip FSB BSEL MOD yapabilirsin, işlemcini overclock edecektir. Desteklemeyen anakartlarda da yapabilirsin.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bu PSU bile olur.Hocam bir tane önerme şansınız var mıdır? Ben çok PSU'lardan anlamıyorum.
Hatta o sisteme everest PSU bile olur, her ne kadar patlıyor diye bilinse de o kadar az watt tüketen sistemi muhtemelen bisikletten dinamoyla bile çalıştırabilirsiniz
GRL
Becerikli
Bu PSU bile olur.
Hatta o sisteme Everest PSU bile olur, her ne kadar patlıyor diye bilinse de o kadar az watt tüketen sistemi muhtemelen bisikletten dinamoyla bile çalıştırabilirsiniz![]()
Ama bu kadar para verilmez.
2. el de Aerocool 400W'lara bakabilirsinix.