Öncelikle BIOS sürümünüzün güncelliğini kontrol edin. En son sürüm F29 imiş aşağıda yer alan sürücü sayfasına göre. Eğer en güncel versiyonda değilseniz aşağıdaki linkten indireceğiniz BIOS dosyasıyla en altta yer alan video rehber sayesinde kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Öncelikle BIOS sürümünüzün güncelliğini kontrol edin. En son sürüm F29 imiş aşağıda yer alan sürücü sayfasına göre. Eğer en güncel versiyonda değilseniz aşağıdaki linkten indireceğiniz BIOS dosyasıyla en altta yer alan video rehber sayesinde kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Arama çubuğunuza dxdiag yazıp çıkan sonuca tıkladığınızda karşınızda açılacak ekran size sistem bilgilerinizi verir. Örneğin aşağıda benim sistemimden bir ekran alıntısı yer almakta. Bu ekran alıntısına göre BIOS sürümüm 3212.
Bu riskler her zaman söz konusu, UPS güç kaynağı varsa işiniz çok rahat olur. Yoksa bile işlem toplamda 1 dakika kadar sürüyor sürmüyor. Size kalmış bir durum anlayacağınız.
Arama çubuğunuza DxDiag yazıp çıkan sonuca tıkladığınızda karşınızda açılacak ekran size sistem bilgilerinizi verir. Örneğin aşağıda benim sistemimden bir ekran alıntısı yer almakta. Bu ekran alıntısına göre BIOS sürümüm 3212.
Bu riskler her zaman söz konusu, UPS güç kaynağı varsa işiniz çok rahat olur. Yoksa bile işlem toplamda 1 dakika kadar sürüyor sürmüyor. Size kalmış bir durum anlayacağınız.
Merhaba, bunun için ayrı konu oluşturmanız gerekmekte. Yeni konu oluşturduğunuzda beni etiketlerseniz müsait olduğumda elimden geldiğince destek olurum. Konunuzu çözüldü olarak işaretliyorum, iyi Sosyaller dilerim.