Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1111spy

Üyecik
Secure Boot için Gigabyte H610M H V2 Intel kullanıyorum. Ekran kartım 5060. Valorant için Win11 Secure Boot istiyor. Bazı Gigabyte anakartlarda sorun oluyormuş Secure Boot açınca. Ben açabilir miyim, lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar, @1111spy

Bilgisayarını resetle ve (Del) tuşuna basarak BIOS arayüzüne giriş yap. BOOT kısmına girip aşağıdaki sıralamayı takip et:
  • CSM Support > Disabled
  • Secure Boot > ON
BIOS'u kaydet ve çık F10 enter yapabilirsin direk.

Not: CSM'yi kapatmadan Secure Boot'u yapılandıramazsın.

1756568007234.webp

Bu videoda CSM ve Secure Boot ile ilgili ayar yapıyor:

İyi Sosyaller.
Secure Boot için Gigabyte H610M h V2 Intel kullanıyorum ekran kartım 5060 Valorant için Windows 11 Secure Boot istiyor, bazı Gigabyte anakartlarda sorun oluyormuş Secure Boot açınca ben açabilir miyim?

Aç bir şey olmaz. Valorant'ı Windows 11'de oynamak için getirilen bir zorunluluk.

Selamlar, @1111spy

Bilgisayarını resetle ve (Del) tuşuna basarak BIOS arayüzüne giriş yap. BOOT kısmına girip aşağıdaki sıralamayı takip et:
  • CSM Support > Disabled
  • Secure Boot > ON
BIOS'u kaydet ve çık F10 enter yapabilirsin direk.

Not: CSM'yi kapatmadan Secure Boot'u yapılandıramazsın.

1756568007234.webp

Bu videoda CSM ve Secure Boot ile ilgili ayar yapıyor:

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gigabyte H610M H V2 Secure Boot açmam gerekiyor oyunlar için, Recep Baltaş bir videosunda Gigabyte Anakartların bazılarında hata verebıleceğini söylüyor, benim anakartım destekler mi? Ekran Kartım 5060.

Problem UEFI olmayan kartlarla ilgili, sizde sorun olmaz açabilirsiniz, BIOS'un güncel olması iyi olur.

İşletim sisteminin UEFI olması gerekir, yoksa CSM kapandığında Windows boot etmez.

Son düzenleme: