Detaylar
Kim cevapladı?Vâveylâ
Başarılı
BIOS'tan Secure Boot'u "Enabled" yapmanız gerekiyor.
kazui
Üyecik
Çoğu Kişi Windows 10 Pro da secure bootsuz nasıl giriyor
klaizee
Üstün
Secure boot sürüm farketmez şekilde zorunludur.Çoğu Kişi Windows 10 Pro da secure bootsuz nasıl giriyor
kazui
Üyecik
BIOS'tan Secure Boot'u "enabled" yapmanız gerekiyor.
Biliyorum ama Windows 10 Pro'da neden öyle diyor Windows 11 de onu demesi lazım değil mi Windows 10 Home'ye düşürsem düzelir mi ya da Vanguard'ı kapatsam.
klaizee
Üstün
Vanguard kapatmanız oyuna girememeniz demektir, secure boot neden açmıyorsunuz?Biliyorum ama Windows 10 Pro'da neden öyle diyor Windows 11 de onu demesi lazım değil mi Windows 10 Home'ye düşürsem düzelir mi ya da Vanguard'ı kapatsam.
hicsevilmedim
Uzman
Hangi Windows'u ve sürümü kullandığınızın önemi yok. Secure Boot açık olmak zorunda.
Vâveylâ
Başarılı
Vanguard zorunlu tutuyor. Bunu ilk açtığınız konuda demiştim. Home'a düşürmek çözmez yani. Vanguard kapatırsanız Valorant veya LoL'e giremezsiniz. Merak ettiğim şey neden Secure Boot açmıyorsunuz?Biliyorum ama Windows 10 Pro'da neden öyle diyor Windows 11 de onu demesi lazım değil mi Windows 10 Home'ye düşürsem düzelir mi ya da Vanguard'ı kapatsam.
Think Different
Gelişen
TPM 2.0 var mı tpm.msc yazarak kontrol eder misiniz?Biliyorum ama Windows 10 Pro'da neden öyle diyor Windows 11 de onu demesi lazım değil mi Windows 10 Home'ye düşürsem düzelir mi ya da Vanguard'ı kapatsam.
Windows aratma kısmına yazacaksınız.TPM 2.0 var mı tpm.msc yazarak kontrol eder misiniz?
Yeni konular
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri
-
-
-
-