Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şaka gibi. BIOS’ta Secure boot açmak için PK sıfırlamam gerektiğini söyledi. Sıfırladım ve görüntü gitti. Sonrasında BIOS sıfırlama da işe yaramadı. Hiçbir şekilde görüntü vermiyor ve Boot da etmiyor. Klavyeden CTRL + ALT + DEL ile reset atılabiliyor. Sloganı "Ultra Durable" olan bu marka ne ara bu hale geldi? Ucuz ürün satıyorsun diye bozulacak mı Gigabyte?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@stormhawks47, eski bir kart yok elimde.

DP kablom da yok.

Selamlar, sorunu @Recep Baltaş ile çözdük. Videosunu da çektik. Videoda detaylı olarak görebileceksinizdir. Ben temel çözüm yöntemini söyleyeyim: Şansımıza 14600K işlemci var mış. Dahili GPU'dan görüntü alarak sorunu çözüme kavuşturduk. Recep abiye tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Çözüm:

Gigabyte yazılım yapmayı bilmiyor, UEFI destekli ekran kartı kullanmıyorsanız bu da sıkıntı. Anakartın FlashBack özelliği de yokmuş, kötü olmuş.

Hocam, işlemcinin grafik birimi var ise anakarttan görüntü alın. Ekran kartıyı sökün. Ya da RAM'lerinden birini sökün. Olmasa dışardan BIOS atılması lazım, CMOS denediniz de mi hocam?

@Xbox 360E, hazır sistemde anakart seçeneği yoktu. Bizzat mağazadan farkını ödeyip almak istedim ama mümkün değildi bu sistemde.

Arkadaşım iade hakkın var vs diyor da var mı öyle durum? Arızalı ürün kapsamına girer mi?

Bu konuda fazla bilgim yok, hazır olarak aldığınız için tek tek iade şansın yoktur bence. Aldığınız firmaya söyleseniz sizi servise verin diyecek. Bilmiyorum, firmaya sormak lazım.