Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şaka gibi. BIOS’ta Secure boot açmak için PK sıfırlamam gerektiğini söyledi. Sıfırladım ve görüntü gitti. Sonrasında BIOS sıfırlama da işe yaramadı. Hiçbir şekilde görüntü vermiyor ve Boot da etmiyor. Klavyeden CTRL + ALT + DEL ile reset atılabiliyor. Sloganı "Ultra Durable" olan bu marka ne ara bu hale geldi? Ucuz ürün satıyorsun diye bozulacak mı Gigabyte?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@stormhawks47, eski bir kart yok elimde.

DP kablom da yok.

Selamlar, sorunu @Recep Baltaş ile çözdük. Videosunu da çektik. Videoda detaylı olarak görebileceksinizdir. Ben temel çözüm yöntemini söyleyeyim: Şansımıza 14600K işlemci var mış. Dahili GPU'dan görüntü alarak sorunu çözüme kavuşturduk. Recep abiye tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Çözüm:

@stormhawks47, eski bir kart yok elimde.

DP kablom da yok.

Selamlar, sorunu @Recep Baltaş ile çözdük. Videosunu da çektik. Videoda detaylı olarak görebileceksinizdir. Ben temel çözüm yöntemini söyleyeyim: Şansımıza 14600K işlemci var mış. Dahili GPU'dan görüntü alarak sorunu çözüme kavuşturduk. Recep abiye tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Çözüm:

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam, BIOS güncellemeden neden Secure Boot açtınız ki? Gigabyte Secure Boot sorunu anca çözdüler/çözüyor.
Sorunun hallolmasına sevindim. Güle güle kullanın.