Şaka gibi. BIOS’ta Secure boot açmak için PK sıfırlamam gerektiğini söyledi. Sıfırladım ve görüntü gitti. Sonrasında BIOS sıfırlama da işe yaramadı. Hiçbir şekilde görüntü vermiyor ve Boot da etmiyor. Klavyeden CTRL + ALT + DEL ile reset atılabiliyor. Sloganı "Ultra Durable" olan bu marka ne ara bu hale geldi? Ucuz ürün satıyorsun diye bozulacak mı Gigabyte?
Selamlar, sorunu @Recep Baltaş ile çözdük. Videosunu da çektik. Videoda detaylı olarak görebileceksinizdir. Ben temel çözüm yöntemini söyleyeyim: Şansımıza 14600K işlemci var mış. Dahili GPU'dan görüntü alarak sorunu çözüme kavuşturduk. Recep abiye tekrardan çok teşekkür ediyorum.
@Xbox 360E, RTX 5060 kullanıyorum. Vardır UEFI de görüntü vermiyor. Anakart iyi ihtimalde Soft Brick. Kötü ihtimalde 1 haftalık PC’nin anakartı çöp oldu demektir. Üstelik üretici hatası…
Hocam, işlemcinin grafik birimi var ise anakarttan görüntü alın. Ekran kartıyı sökün. Ya da RAM'lerinden birini sökün. Olmasa dışardan BIOS atılması lazım, CMOS denediniz de mi hocam?
Bu konuda fazla bilgim yok, hazır olarak aldığınız için tek tek iade şansın yoktur bence. Aldığınız firmaya söyleseniz sizi servise verin diyecek. Bilmiyorum, firmaya sormak lazım.