Detaylar
Kim cevapladı?WilhelmGeraldine
Çalışkan
Son sürüm kurduğunuz için brick olma ihtimali fazlasıyla düşük hocam, oran versem %1-2 derim. UEFI olarak kurmuşsunuz ve ekran kartı da UEFI destekliyor. Tamamdır, açabilirsiniz rahatça.
Ekran kartı bios sürümü eskiyse oradan da sıkıntı olabiliyormuş ekran kartı biosunu güncellemem gerekir mi ona nereden bakıyoruz?
WilhelmGeraldine
Çalışkan
Benim windows orjinal değil crackli kullanıyorum sağ alttaki yazıyı görmemek için secure boot açarsam bundan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?Güncellemeye gerek yok hocam, o eski kartlar için.
WilhelmGeraldine
Çalışkan
HWID ne anlamadım kaç para şuan güncel olarak biliyor musunuz?Yaşamazsınız hocam, tavsiyem crackli Windows kullanmayın. Orijinali kurun HWID ile güvenli şekilde lisanslayabilirsiniz.
Xbox 360E
Üstün
KMS gibi ama daha güvenli yöntemdir HWID. Ücretsiz.
Merhaba, biliyorsunuz Windows 11'in lisansları çok fahiş fiyatlara satılıyor. Bunu PowerShell ile kolayca aktive edebilirsiniz. İşte adımları:
- Antivirüsünüzü geçici olarak kapatın. Bu işlemi herhangi bir antivirüs programının engelleme ihtimali çok yüksek
- PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın
irm https://get.activated.win | iexkomutunu yazın. Ekranınıza bir panel gelecektir.- O panelden klavyenizde 1'e basın. Bu HWID yani Windows etkinleştirmesini size yapacak olan sistem.
- Initalizing... Yazacak tek yapmanız gereken beklemek.
- LinuxPengueni
- makale nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
WilhelmGeraldine
Çalışkan
Windows 10 için geçerli mi bu yöntem kms in yan sanayisi gibi bir şeymiş galiba youtube dan baktımKMS gibi ama daha güvenli yöntemdir HWID. Ücretsiz.
Merhaba, biliyorsunuz Windows 11'in lisansları çok fahiş fiyatlara satılıyor. Bunu PowerShell ile kolayca aktive edebilirsiniz. İşte adımları:
Artık Windows 11'i...
- Antivirüsünüzü geçici olarak kapatın. Bu işlemi herhangi bir antivirüs programının engelleme ihtimali çok yüksek
- PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın
irm https://get.activated.win | iexkomutunu yazın. Ekranınıza bir panel gelecektir.- O panelden klavyenizde 1'e basın. Bu HWID yani Windows etkinleştirmesini size yapacak olan sistem.
- Initalizing... Yazacak tek yapmanız gereken beklemek.
- LinuxPengueni
- makale nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
![]()
WilhelmGeraldine
Çalışkan
Videodaki gibi secure boot u açtım fakat olmadıYan sanayisi demem ama daha güvenli yöntemdir, sizi direkt Microsoft üzerine kayıt ettiriyor. KMS ise idiği belli değil. Bütün sürümler de geçerlidir hocam.