vrctim Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 33 Beğeniler 3 26 Ocak 2024 #1 Öncelikle merhaba benim kullanmış olduğum anakart Gigabyte H61N-USB3 modeli. Ben yeni bir SATA SSD aldım ve şu an BIOS'um UEFI değil acaba anakartımda UEFI desteği olup olmadığını öğrenebilir miyim? Eğer yoksa Rufus'u nasıl düzenlemeliyim?
Öncelikle merhaba benim kullanmış olduğum anakart Gigabyte H61N-USB3 modeli. Ben yeni bir SATA SSD aldım ve şu an BIOS'um UEFI değil acaba anakartımda UEFI desteği olup olmadığını öğrenebilir miyim? Eğer yoksa Rufus'u nasıl düzenlemeliyim?
Çözüm Yener K 26 Ocak 2024 Aslında Hybrid EFI'nin amacı 3TB diskleri Boot edebilmek gözüküyor. Daha önce de böyle bir konuya denk gelmiştim. Kaynak: GIGABYTE Hybrid EFI Technology All GIGABYTE P67 and H67 chipset motherboards produced today ship with GIGABYTE’s Hybrid EFI Technology, and we have started porting this ne... gigabytedaily.blogspot.com GPT olarak Boot olmayabilir, bu durumda ise MBR olarak hazırlamak gerekiyor.
Aslında Hybrid EFI'nin amacı 3TB diskleri Boot edebilmek gözüküyor. Daha önce de böyle bir konuya denk gelmiştim. Kaynak: GIGABYTE Hybrid EFI Technology All GIGABYTE P67 and H67 chipset motherboards produced today ship with GIGABYTE’s Hybrid EFI Technology, and we have started porting this ne... gigabytedaily.blogspot.com GPT olarak Boot olmayabilir, bu durumda ise MBR olarak hazırlamak gerekiyor.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.717 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 26 Ocak 2024 #11 @vrctim hayır hocam. SSD kullanabilirsiniz. Daha iyi olur. Artı 0 Eksi