gladyotör Uzman Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 16 10 Şubat 2026 #1 Bu iki monitör arasında çok kaldım. QD'nin çok farkı olur mu çok merak ediyorum. var mı kullanan deneyimleyen, değer mi farka?
Bu iki monitör arasında çok kaldım. QD'nin çok farkı olur mu çok merak ediyorum. var mı kullanan deneyimleyen, değer mi farka?
Alpologi Uzman Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 15 10 Şubat 2026 #2 Bugün QD modeli sipariş verdim hocam. Bende merak ediyorum hala tam farkı ne sRGB dışında.
KS KS gladyotör Uzman Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 16 10 Şubat 2026 #3 Alpologi dedi: Bugün QD modeli sipariş verdim hocam. Bende merak ediyorum hala tam farkı ne sRGB dışında. Genişletmek için tıkla... Bir kaç güne bende onu düşünüyorum ama bilemedim tam gelince deneyimini paylaşır mısın
Alpologi dedi: Bugün QD modeli sipariş verdim hocam. Bende merak ediyorum hala tam farkı ne sRGB dışında. Genişletmek için tıkla... Bir kaç güne bende onu düşünüyorum ama bilemedim tam gelince deneyimini paylaşır mısın
Alpologi Uzman Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 15 10 Şubat 2026 #4 gladyotör dedi: Bir kaç güne bende onu düşünüyorum ama bilemedim tam gelince deneyimini paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Tabiki hocam. Renk olarak vesaire herkese göre değişir ama ölü pixel veya başka mide bulandırıcı bir şey çıkarsa buraya yazarım. Hoş olmuyor çünkü öyle olunca.
gladyotör dedi: Bir kaç güne bende onu düşünüyorum ama bilemedim tam gelince deneyimini paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Tabiki hocam. Renk olarak vesaire herkese göre değişir ama ölü pixel veya başka mide bulandırıcı bir şey çıkarsa buraya yazarım. Hoş olmuyor çünkü öyle olunca.
KS KS gladyotör Uzman Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 16 10 Şubat 2026 #5 Alpologi dedi: Tabiki hocam. Renk olarak vesaire herkese göre değişir ama ölü pixel veya başka mide bulandırıcı bir şey çıkarsa buraya yazarım. Hoş olmuyor çünkü öyle olunca. Genişletmek için tıkla... Öyle olunca direkt iade edin diyorlar beğenmedim diyerek kusuru söylemeden yani veya beklediğim gibi olmazsa iade edebilirim bende sorun harici bile olsa @Alpologi hocam geldi ise yardım eder misin Son düzenleme: 13 Şubat 2026
Alpologi dedi: Tabiki hocam. Renk olarak vesaire herkese göre değişir ama ölü pixel veya başka mide bulandırıcı bir şey çıkarsa buraya yazarım. Hoş olmuyor çünkü öyle olunca. Genişletmek için tıkla... Öyle olunca direkt iade edin diyorlar beğenmedim diyerek kusuru söylemeden yani veya beklediğim gibi olmazsa iade edebilirim bende sorun harici bile olsa @Alpologi hocam geldi ise yardım eder misin