Amazon yabancı yorumlara baktım da bu gri bantlanma sorunu insanı soğutuyor cidden. LG bir türlü çözemedi şunu. Sanırım Firmware ile çözülemeyen kronik bir sorun.

Sadece bu sorunla bitse yine iyi. Görüş açısı değiştirdiğinde yeşil bir ton var. Benim LG C5 de aynı sorundan muzdarip. Black crush, Black chrominance overshoot vb. garip sorunlar da panelin yapısında var. Parlak kaplamalı modeller ise tam bir ayna gibi, yeni TrueBlack kaplaması eski glossy modellerden çok daha fazla yansıma yapıyor.

Ama en ucuz OLED seçeneği olması, 350 nit gibi yüksek parlaklık sunabilmesi ve gen 4 olması onu oldukça cazip bir seçenek yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bu sorunla bitse yine iyi. Görüş açısı değiştirdiğinde yeşil bir ton var. Benim LG C5 de aynı sorundan muzdarip. Black crush, Black chrominance overshoot vb. garip sorunlar da panelin yapısında var. Parlak kaplamalı modeller ise tam bir ayna gibi, yeni TrueBlack kaplaması eski glossy modellerden çok daha fazla yansıma yapıyor.

Ama en ucuz OLED seçeneği olması, 350 nit gibi yüksek parlaklık sunabilmesi ve gen 4 olması onu oldukça cazip bir seçenek yapıyor.

Kendi monitörümde o yeşilleşme durumunu yaşamıyorum.

Kendi monitörümde o yeşilleşme durumunu yaşamıyorum.

QD-OLED'de yok, W-OLED için demiştim. Hem LG W-OLED TV, hem de QD-OLED monitör kullanıyorum.

Screenshot_20260204_203703_com_amazon_mShop_android_shopping_MainActivity.webp

Son 2 adet kalmış.

QD-OLED'lerde de siyahlar ortam ışığında renk değiştiriyor. Bu büyük fiyatlara bu tür temel şeylerde kusurlu ürünleri satmayı sıradanlaştırıyorlar gitgide. Oyunculuk için NVIDIA Pulsar destekli monitörler çıksın onlara da bakılmalı.

Screenshot_20260204_205424_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Tercih meselesi...

Bu monitörü alasım var. Ekimden beri bekliyorum. Fiyatının artmamış olması iyi oldu.

Ama bu yazılanları okumak iyi olmadı...

Bu monitörü alasım var. Ekimden beri bekliyorum. Fiyatının artmamış olması iyi oldu.

Ama bu yazılanları okumak iyi olmadı...
Güncel fiyat 32K.